Δεκ 2005
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ) ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΥΔΕΙ…


ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ 3000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΒΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΥΡΕΘΗ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;

ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝ Η ΒΑΝΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ.


WERE WE ON THE MOON IN 2309 B.C. ?
http://www.archaeologyanswers.com/onthemoon.htm
ISRAEL INCREASINGLY LIKELY TO ATTACK IRAN
http://www.humaneventsonline.com/article.php?id=11002
U.S. WARNS TURKEY OF AIR STRIKE ON IRAN AND SYRIA
http://www.phxnews.com/fullstory.php?article=29658
THE VATICAN'S HOLOCAUST
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !!!

http://www.reformation.org/holocaus.html
FULL VIDEO : EXPLOSIONS BEFORE BOTH WTC COLLAPSES
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread186000/pg1
SATANIC RITUAL ABUSE: INCEST, MURDER & SNUFF FILMS.
http://www.rinf.com/columnists/news/satanic-ritual-abuse-incest-murder-snuff-films
>

«ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΝΑΧΕΡΙΒ, ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ (72) ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ Β΄ (285-246 Π.Χ.). ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ν΄ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».


ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΡΕΪΒΣ – ΡΑΦΑΕΛ ΠΑΤΑΪ - "ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΜΥΘΟΙ"KAΛΑ ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

«ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ, ΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΕΥΣ, ΕΝΔΕΝΔΡΟΣ, ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ… Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΕΝΔΡΙΤΗ ΘΕΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑΣ: ΔΙΟΝΥΣΩ ΔΕΝΔΡΙΤΗ ΠΑΝΤΕΣ, ΩΣ ΕΠΟΣ ΕΙΠΕΙΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΟΥΣΙ… ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΥΚΟ».


ΠΑΝΑΓΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ - "ΔΙΟΝΥΣΟΣ", σελ. 102


ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟ, ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΟΙΔΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙ : «ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ».
(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 30)


ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΪΚΟ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ: «
... ΟΥ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕΑΥΤΩ ΑΛΣΟΣ, ΠΑΝ ΞΥΛΟΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ...»

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ ΙΣΤ΄ 21Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΛΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΙΕΡΟ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΝΩΪΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕΪΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΙΤΟ ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ. Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ (ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ-ΓΙΑΧΒΕ), Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΛΑΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΑΝΑΑΝΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΑΔΟΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝΔΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ - Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ", ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ ΤΑ ΕΞΗΣ: «ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ. ΓΗ, ΑΕΡΑΣ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ Η ΤΡΟΦΗ ΚΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.

ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝΔΡΟΥ. ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΜΙΟ ΔΕΝΔΡΟ. ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ, Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ-ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΕΛΑΤΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΑΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΧΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ».

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΙΧΩΡ", ΤΕΥΧΟΣ 51.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗ ΞΕΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «... Η ΘΕΑ ΦΥΤΩ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ, ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΣΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΑΡΜΟΝΙΑΣ-ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ-ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ-ΘΑΝΑΤΟΥ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ
Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΤΗ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ; ΤΙ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ».

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΩΝ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΖΩΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΡΕΦΕΙ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
«ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ». ΜΙΑ ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΔΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΤΕΡΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΜΙΝΩΪΚΗ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ Η ΘΕΑ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΘΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΤΩΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.


ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ Π.Χ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΜARIJA GIMBUTAS ΟΝΟΜΑΖΕΙ «
ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟ ΚΥΜΑ». ΟΙ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΟΜΑΔΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΡΡΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΑΝΑΑΝ (ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ – ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ"). ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΝΟΜΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ (Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΥΪΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ, ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ). ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ (ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ Ή ΓΙΑΧΒΕ). ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ.

ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΙ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΥΣ Ή ΔΟΥΛΕΣ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ. ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑ΄ 32-35, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΔΙΑΝΙΤΩΝ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 32.000 ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΛΗΘΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΪΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ. ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΜΠΤΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΑΝΑΝΑΙΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ Γ΄3-6 ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΩΣ.

ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΛΗΘΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ) ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΝΑΟΥΣ, ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΙΕΡΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΕΙΔΩΛΑ". ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ KAI ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ", ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ Ή ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ KAI ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΗΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ" ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ, ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΔΙΔΑΝ (ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ) ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΑ AΠO TA ΙΣΧΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΤΕ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΩΣ «
ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΖΗΛΟΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ''.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ 12:30


Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: “ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ”.

ΛΟΥΚΑΣ 19:27


ΜΕ ΤΟ "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΛΕΜΩΝ.

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «1984» (ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "1948"; – ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) Ο ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΝΑ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ. Η ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΚΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΘΕΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ Η ΦΥΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΥΔΗΛΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ, ΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΟΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΕΟΤΟΚΟ. Η ΜΟΡΦΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ). Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓ(Ρ)ΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ. Ο ΘΕΪΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ, ΠΡΟΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ TOY ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ TOΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΚΜΑΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ-ΕΛΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:
ΧΑΡΑ ΜΕΣΩ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΩ ΧΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
>

«ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖEI ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞEI ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, O ΑΔΑΜ, ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ULTIMA RATIO, ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ XΘΟΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΩΣ “ΣΑΘΡΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ».

ARNOLD TOYNBEEZIONIST TERRORIST ATTACKS ON Rense.com
http://www.rense.com/general69/zattk.htm
MICROSOFT'S WINDOWS LIVE WILL SPY ON YOU
http://www.theinquirer.net/?article=28276
MICE CREATED WITH HUMAN BRAIN CELLS
http://www.breitbart.com/news/2005/12/12/D8EF1M2O0.html

ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΩΝ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ!

DID NEW YORK ORCHESTRATE THE ASIAN TSUNAMI?
http://www.joevialls.net/subliminalsuggestion/tsunami.html
AL-ZARQAWI CAUGHT, RELEASED.
http://www.cnn.com/2005/WORLD/meast/12/15/zarqawi.captured/index.html


EYΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑCIA - ΕΥΡΩ ΥΠΟΚΡΙCIA - EYΡΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑCIA

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ BUSH, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ CIA ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005, σελ. 10-11.


ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ!
ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ!
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ
ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2003. ΣΤΗΝ §12 ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ" ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΤΑΞΥ ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ GEORGE BUSH ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ] ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΕΛΙΣ 10
ΣΕΛΙΣ 11

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ "ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ"...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ CIA, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝIΣΤΗΡΙΑ Ή ΟΧΙ. Η ΕΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΥΠΕΞ,
CONDOLEEZZA RICE (ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ). Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ", ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ...

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥΣ...

ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ”, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: “… ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΩΣ ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΗΝ ΙΠΠΑΡΧΟΝ ΤΟ 514 π.Χ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩΜΕ ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ΄ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΧΡΟΝΙΚΑ”, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (τ. 78, ΙΟΥΝΙΟΣ 1985, ΣΕΛ 3) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ “ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΩΝ”:

“Η ΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ, Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΦΥΡΑΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΕΚΑΜΑΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ (ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΗ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗΝ ΤΕΛΕΤΗΝ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΑΙΡΟΝΤΟ ΔΙΑ ΤΟ ΑΙΣΙΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΗΣ ΙΠΠΑΡΧΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΓΝΗΣΙΑΝ ΑΤΘΙΔΑ. ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΖΗΛΟΝ ΤΟΥ ΙΠΠΑΡΧΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ν΄ ΑΜΥΝΘΗ Ο ΙΠΠΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.”!

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΒΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΑΝΑΜΙΚΤΟΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ. Ο ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΦΟΙΝΙΚΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΣΑΜΟ, ΚΑΡΙΑ, ΜΙΛΗΤΟ, ΚΥΠΡΟ κ.α. Ο ΚΛΗΜΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ (“
ΣΤΡΩΜΑΤΕΙΣ”) ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΑΣΤΟ, ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΔΜΟ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΙΠΟΣ (“ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ”) ΛΕΓΕΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ: “ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΙΕΒΑΙΝΕ ΓΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟΝ, ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ”. ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΜΙΛΟΥΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.

Η ΘΗΒΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. Τ0 -481 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ”ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ” (ΗΡΟΔΟΤΟΣ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΝ ΞΕΡΞΗ, ΕΝΩ ΤΟ -479 ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

…Η ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠ΄ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.

…ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΕΣ, ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΣΤΑ ΜΕΤΟΙΚΩΝ ΕΚ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΗ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑΝ ΤΟΥΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΑΡΧΟΥ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ (ΠΟΙΑ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;) ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ.

ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΩΝ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

“ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΑΝ Ή ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΤΙΜΙΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ¨

(ΞΕΝΟΦΩΝ, “ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, ΚΕΦ 12).
ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ


“ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΠΠΑΡΧΟ, ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΤΑΝΑΓΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Ν΄ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ”.

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ (Ε,57)

ΙΑΚΧΟΣ - ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ (ΜΕΡΟΣ Β΄)

Του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ
"
ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ"


ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΑΚΧΟΣ; ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΑΚΧΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΘΕΟ, ΤΟ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ;

Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΚΟ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΚΧΟ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑΣ ΘΗΒΑΣ ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΑΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥ ΜΩΫΣΕΩΣ, ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΑΔΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΥΪΔ, “ΑΙΝΟΥΣΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΤΕΝΑΪ ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ”. ΕΙΧΕΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΣΕΜΕΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΚΧΟ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑΝΕΥΣΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΗ Η ΛΕΞΙΣ ΑΥΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΕΞΕΩΝ ΔΙΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΒΙΞ: (ΔΙΦΘΕΡΑ=ΤΥΜΠΑΝΟΝ, ΑΜΒΙΞ=ΑΥΛΟΣ). ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

ΠΡΟΔΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ, ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΤEΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΕ ΔΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΔΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΑΓΩΓΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ Σ΄ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΑΙ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΦΑΝΕΡΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΠΛΩΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΕΜΟΝΤΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑΚΙΣ ΕΠΤΑ 49 ΜΗΝΩΝ.

ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΕΔΑΜΑ=KEPAMEIKO ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΡΤΩΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΟΤΙ Η ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ. ΑΛΛΗ ΑΜΑΞΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕΤΟ Ν΄ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΕΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΓΕΦΥΡΙΣΜΟΙ” ΚΑΙ “ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ” ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤ΄ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΙΑΜΒΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑΟΣ ΤΗΣ “ΑΧΑΙΪΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΗ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΟΤΙ ΔΙΕΚΩΜΩΔΗΣΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.


ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

“ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ (ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ) ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΧΑΙΪΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΟΡΓΙΑ)''

“ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ – Ε, 61”

ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ - ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α')


Του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ
"
ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ"


Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ, ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΗ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ… ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ, ΕΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΕΦΘΑΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΔΥΤΙΚΟΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΑΝ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΙ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΕΥΟΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΑΠΙ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ (=ΤΑΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΔΜΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΤΕΝΑΪ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΚΑΛΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ (=Ο ΘΕΟΣ) ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ “ΈΒΕΡ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΟΣ, ΑΦ΄ΟΤΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΗ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΟΙΩΤΙΑΝ. ΟΙ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ… ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΙΑΟΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΩΝΑΣ) ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ. ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΩ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΪΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΕΝΕΣΘΕΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ… ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ; … ΟΣΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΗΣΑΝ ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΟΙ, ΚΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ, ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΕΛΛΑΧΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ ΗΣΑΝ ΧΑΛΚΕΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΡΡΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ… ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ ΛΟΙΠΟΝ;

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΣΑΝ “ΗΜΙΠΟΛΙΤΕΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΟΤΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΥΝΕΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΤΟΝ ΟΡΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΘΗ… ΦΙΛΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ “
ΜΕΛΤ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΙΤΗ. ΣΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΠΗ “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ”.

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ… ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΣΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΑΓΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ… ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΕΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, ΤΟ ΕΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΔΗΛΑΔΗ “ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ”… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ.

ΕΚΟΨΑΝ 12 ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΤΟΥΣ. ΟΙ 12 ΑΥΤΕΣ ΕΛΗΕΣ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ “ΜΟΡΙΕΣ”. ΕΠΕΙΔΗ “ΜΟΡΙΑ” ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Η ΑΘΗΝΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ. Ο ΑΛΚΕΔΑΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΗΕΣ, ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΗΧΗΣΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΦΩΤΟΒΟΛΟΣ ΔΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

"ADOLF HITLER FOUNDER OF ISRAEL - ISRAEL IN WAR WITH JEWS" - (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ)
>

ΤΟ «ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΖΩΝΑΡΙΟΥ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΙLDERBERG ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2005 ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Dorint Sofitel Seehotel Überfahrt ΣΤΟ ΡΟΤΑΧ-ΕΓΚΕΡΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ;

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!

GIVE BUSH A BRAIN GAME
http://www.imgag.com/product/full/ap/3067907/graphic1.swf
THE IRAQ WAR IS ALL ABOUT ISRAEL'S QUEST FOR OIL
http://judicial-inc.biz/Analysts_Fear_Syria_False_Flag.htm
WHO IS ABU MUSAB AL-ZARQAWI?
http://judicial-inc.biz/Zarqawi.htm
CENTRAL BANKERS SEEK TOTALITARIAN POWER

http://www.savethemales.ca/

PINTER RIPS BUSH, DEMANDS WAR CRIMES TRIAL FOR BLAIR.

http://www.rense.com/general69/pinter.htm

ΚΑΤΗΓΟΡΩ HAROLD PINTER ΚΑΤA BUSH-BLAIR

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ HAROLD PINTER ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ:

«ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟ Ο BUSH ΚΑΙ Ο BLAIR ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΑΛΛΑ Ο BUSH ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ. Ο BLAIR ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10 ΤΗΣ ΝΤΑΟΥΝΙΝΓΚ ΣΤΡΗΤ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ».

Ο ΚΥΡΙΟΣ PINTER, ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΜΟΧΛΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΗΟΝG ΚΙΝΑΣ.

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ WASP (WHITE ANGLOSAXON PROTESTANTS). ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ BUSH ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» (ΝΕOCONSERVATIVES – NEOCON); EINAI ΔΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ;


Ο ΒUSH ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ BUSH
[ΜΕΡΙΚΟΙ] ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒUSH ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ


Paul Dundes Wolfowitz – Deputy Secretary, Department of Defense

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) ΤΟΥ ROCKEFELLER, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ASPEN INSTITUTE. ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ BILDERBERG ΤΟΥ 2000 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ TRILATERAL COMMISSION TOY ROCKEFELLER MEXΡΙ ΤΟ 2000. EΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.

Richard Perle – Assistant Secrertary of Defence for International Security Policy

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΝ 27-3-2003. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ BUSH ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Ο PERLE ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ «Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ». ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΟΛΤΑΜ. ΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΦΙΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟ CAPITOL HILL, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Αri Fleischer – White House Press Secretary

EΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ BUSH ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΜΕ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, Ο FLEISCHER ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΧΑΜΠΑΤ ΛΟΥΜΠΑΒΙΤΣ ΧΑΣΙΔΙΚΣ».

Josh Bolten – Deputy Chief of Staff

Ken Melman – White House Political Director

Jay Lefkowitz – Deputy Assistant to the President & Director of the Domestic Policy

Daniel Fried – Special Assistant to the President & Senior Director for European & Eurasian Affairs

David Frum – Speechwriter

Brad Blakeman – White House Director of Scheduling

Dov Zakheim – Undersecretary of Defence (Controller)

I. Lewis Libby – Chief of Staff to the Vice President

Adam Goldman – White House Liaison to the Jewish Community

Chris Gersten – Principal Deputy Assistant Secretary, Administration for Children & Families at HHS

Elliot Abrams – now Director of the National Security Council’s Office for Near East affairs (!!!) The appointment is viewed as “a gift from heaven” for Israel

Mark D. Weinberg – Assistant Secretary of Housing & Urban Development for Public Affairs

Douglas Feith – Under Secretary of Defense for Policy

ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ PERLE. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΪΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΑΡΑΒΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ». Ο FEITH ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «FEITH & ZELLL», Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Ο FEITH ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο PERLE ΚΑΙ Ο WOLFOWITZ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.

Michael Chertoff – Head of the Justice Department’s criminal division

Daniel Kurtzer – Ambassador to Israel

Cliff Sobel – Ambassador to the Netherlands

Stuart Bernstein – Ambassador to Denmark

Nancy Brinker – Ambassador Hungary

Frank Lavin – Ambassador to Singapore

Ron Weiser – Ambassador to Slovakia

Mel Sembler – Ambassador to Italy

Martin Silverstein – Ambassador to Uruguay

Condoleezza Rice – Η ΕΒΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).


Collin Powell - Secretary of State

ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒRΟΝΧ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ «SHABBAS GOY». ΜΙΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ YIDDISH – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ «BLACK JEW – ΜΑΥΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ».


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΒUSH - ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ - ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ... "ΙΕΡΟ" ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗ-ΣΑΥΡΙΖΕΙ.

ΠΗΓΗ: "PRESS TIME", ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005.


ΕΙΚΟΝΑ 1
ΕΙΚΟΝΑ 2
ΕΙΚΟΝΑ 3

>

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ: «ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ «ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΡΟΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΚΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

"ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ" - ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΑΡΧΗ (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ)

http://ellhn.e-e-e.gr/sound/assets/gia_ena%20megalo_ethnarxi.mp3

17N

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ 17Ν ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙΔΟΣ; ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ 72 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΩΜΟΤΗ ΤΥΦΩΝΟΣ;

>

ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΤΥΓΝΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Η ΛΕΞΗ «ΥΒΡΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

SATURNUS DAY

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, Η ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, SATURNUS DAY. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΑΤ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΣΕΤ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟ-ΚΡΗΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΙΓΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΤΟ 9600 Π.Χ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΥΣ ΤΗΣ ΣΑΪΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ:
«… Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτησε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ΄ έξω, από τον Ατλαντικό Ωκεανό». Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ: «… Επικεφαλής των Ελλήνων (Αθήνα), και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριαμβίευσε». ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΩΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΒΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
Manly P. Hall: «Αν και η περίπλοκη τελετουργική μαγεία της αρχαιότητας δεν ήταν κατ΄ανάγκη διαβολική, από τη διαστροφή της δημιουργήθηκαν αρκετές ψευδείς σχολές μαύρης μαγείας… (στην Αίγυπτο)… οι μαύροι μάγοι της Ατλαντίδος συνέχισαν να εξασκούν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις μέχρι που υπέσκαψαν και διέφθειραν εντελώς την ηθική των πρωτόγονων Μυστηρίων… σφετερίστηκαν τη θέση που αρχικά κατείχαν οι μυημένοι, και ανέλαβαν τα ηνία της πνευματικής εξουσίας… Έτσι η μαύρη μαγεία άρχισε να υπαγορεύει την κρατική θρησκεία και παρέλυσε τις διανοητικές και πνευματικές δραστηριότητες του ατόμου απαιτώντας την απόλυτη και ανεπιφύλαχτη αποδοχή των δογμάτων που δημιουργούσε το ιερατείο. Ο Φαραώ μαριονέτα στα χέρια του Άλικου Συμβουλίου – μιας επιτροπής αρχιμάγων που είχαν ανυψωθεί σε θέσεις εξουσίας με τη βοήθεια του ιερατείου».

Ο Γιώργος Τσαγκρινός σε άρθρο του για την «Αιρετική Ιστορία της Ανθρωπότητας» γράφει: « Η Αίγυπτος επίσης, η οποία χωριζόταν σε Άνω (πηγές του Νείλου) και Κάτω (Αιγαίο), υπήρξε σίγουρα μέγα ιερατικό κέντρο και επηρέασε τα μέγιστα τις Ιστορίες των λαών της περιοχής, με την Άνω να βρίσκεται σε σχέση με τους μαυρομαγικούς κύκλους της Ατλαντίδας… και με την Κάτω που βρισκόταν σε άμεση σχέση με την Αιγαιΐδα-Ελλάδα και την Αθήνα ειδικώτερα».

ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Ο ΧΑΙΡΩΝΕΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ: «Πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Καρχηδόνα, επειδή ο Κρόνος δέχεται μεγάλες τιμές…»


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ", 942C.«Δεν θα ήταν πιο ωφέλιμο για τους Καρχηδόνιους να πάρουν εξ αρχής ως νομοθέτη τον Κριτία ή τον Διαγόρα και να μην πιστεύουν στην ύπαρξη κανενός θείου πνεύματος ή θεού, από το να κάνουν θυσίες σαν κι αυτές που προσέφεραν στον Κρόνο; Δεν ήταν αυτά, όπως τα αναφέρει ο Εμπεδοκλής, μιλώντας για εκείνους που θυσίαζαν ζωντανά πλάσματα: "Σηκώνει ο πατέρας τον αγαπητό του γιό, που έχει αλλάξει στη μορφή, και κάνοντας προσευχή τον σφάζει, ο ανόητος", αλλά με γνώση και συνείδηση προσέφεραν οι ίδιοι θυσία τα παιδιά τους, ενώ οι άτεκνοι αγόραζαν από τους φτωχούς παιδιά και τα έσφαζαν σαν αρνιά ή σαν μικρά πουλιά, ενώ η μητέρα στεκόταν πλάι αυστηρή και χωρίς να θρηνεί. Αν όμως στέναζε ή δάκρυζε, στερούνταν την τιμή, αλλά και το παιδί της δεν γλύτωνε τη θυσία. Μπροστά μάλιστα από το άγαλμα όλη η περιοχή γέμιζε από θορύβους, καθώς άρχιζαν να παίζουν τους αυλούς και να χτυπούν τα τύμπανα, για να μην ακούγεται η βοή των θρήνων. Αν ωστόσο γίνονταν άρχοντές μας οι Τυφώνες ή οι Γίγαντες, διώχνωντας τους θεούς, με ποιές άραγε θυσίες θα ευχαριστιώνταν ή ποιες άλλες ιεροτελεστίες θ΄ απαιτούσαν».


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ", 171Β – D.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΑΤ-ΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 72 ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,
Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ.


Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ
«Περί Ίσιδος και Οσίριδος», 356C ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ: «Είναι δε τέκνα… ο Τυφών και η Νέφθυς του Κρόνου».

Ο ΤΥΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ: «Ορισμένοι πάλι, που λένε ότι εφτά μέρες κράτησε η φυγή του Τυφώνος πάνω σε γάιδαρο μετά τη μάχη και, όταν αυτός σώθηκε, γέννησε τον Ιεροσόλυμο και τον Ιουδαίο...».


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ", 363C.


Ο ΤΥΦΩΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ: «Νομίζουν επίσης, ότι ο γάιδαρος, όπως είπαμε, είναι όμοιος (με τον Τυφώνα)»


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ", 363CΓ
ΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΩΝΑ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ ΓΑΪΔΑΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΘΥΣΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΦΩΝ.

Ο
Εrnesto Sabbato ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ «Αβαδδών ο Εξολοθρευτής» ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: «…Ας ξαναγυρίσω όμως στην αποστολή του Χριστού. Στην πραγματικότητα, αυτή η αποστολή προοριζόταν ειδικά για να αφυπνίσει τον Ιουδαϊκό λαό, αφού αυτός ο λαός ήταν ο περισσότερο σκλαβωμένος από την επιρροή του Σατανά, αν και δεν το γνώριζε. Όπως και ακόμα δεν το γνωρίζει. Γι΄αυτό το λόγο ενσαρκώθηκε στο σώμα Εβραίου ο Χριστός, για να επιδράσει στο πνεύμα της φυλής, ώστε να προκαλέσει την τόσο επιθυμητή αντίδραση αυτού του λαού εναντίον της εξαπάτησης της οποίας ήταν θύμα».

Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ: «θα κάμω το έθνος σου έθνος μέγα». ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΘΑΜΠΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ. ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΚΡΟΝΟΥ».

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ Π.Χ ΟΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟΤΕ Η ΚΡΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Β. ΑΦΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ, ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΟΣ.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: : «Όταν τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως, μάλωσαν για τη βασιλεία και επικράτησε ο Μίνως, ο Σαρπηδών έφυγε μαζί με τους συντρόφους του. Οι εξόριστοι έφθασαν στη Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι. Τότε λεγόταν Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι. Τότε λεγόταν Μιλυάδα και οι Μιλύες λέγονταν Σόλυμοι. Βασιλιάς ήταν ο Σαπρηδών…»

"ΚΛΕΙΩ", 173.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. Ο ΜΙΝΩΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΛΥΜΟΙ, ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ (ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΣΑΠΡΗΔΩΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΛΥΜΟΙ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΠΗΔΩΝΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «Πράγματι πληροφορούμαι, ότι οι Σόλυμοι, οι γείτονες των Λυκίων, τιμούσαν ιδιαίτερα τον Κρόνο»


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΕΚΛΕΛΟΙΠΟΤΩΝ ΧΡΗΣΤΗΡΙΩΝ", 421DΟΤΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟ ΙΩΣΗΠΟ: «…επειδή επί της εποχής του Αβραάμ, του προγόνου μας, η πόλη λεγόταν Σόλυμα. Πολλοί λένε, ότι και ο Όμηρος την αποκαλεί Σόλυμα. Την δε προσωνυμία "Ιερο-" οι του Ιησού (του Ναυή) κατά των Χαναναίων και του πολέμου, κατά τον οποίο οι Χαναναίοι κράτησαν (την πόλη), που (ο Ιησούς) κατένειμε στους Εβραίους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διώξουν (τους Χαναναίους) από τα Ιεροσόλυμα, μέχρι που την πολιόρκησε ο Δαυίδ»


ΙΩΣΗΠΟΥ - "ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ", Ζ,3, 10-25.Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ: «Η Σύγκρουση Διογενών-Κρονίων» ΓΡΑΦΕΙ: «Οι Χαλδαίοι-Ακάδιοι πρέπει να καλοείδαν την συμμαχία με τους Σολυμίτες. Είναι η εποχή που ο Αβραάμ από την πόλη Ούρ της Μεσοποταμίας περιφέρεται στην περιοχή της Φιλισταίας (Παλαιστίνης) κατασκοπεύοντας τις μινωικές αποικίες, ενώ η δράση του φθάνει και μέχρι την Αίγυπτο, όπου υπήρχε κρυφό μέν αλλά ισχυρό ιερατείο του Τυφώνος. Ο Αβραάμ και οι δικοί του ονομάστηκαν Εβραίοι, λέξη που σημαίνει "περιπλανώμενοι"... Στα χρόνια που ακολούθησαν η Κρόνια παράταξη προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την αντεπίθεσή της. Σκοπός ήταν να καταληφθείι πρώτα η Αίγυπτος και μετά η Παλαιστίνη-Φιλισταία. Παράλληλα η επιμειξία Κρόνιων Ελλήνων και σημιτικών φυλών δημιούργησε τον πειρατικό λαό των Φοινίκων (σ.σ. το σύμβολο των πειρατών ήταν μια νεκροκεφαλή με διασταυρωμένα κόκκαλα), οι οποίοι σύμφωνα με τον Πλούταρχο ήταν Κρόνιοι («Περί Δεισιδαιμονίας», 171Β). Η ναυτική ικανότητα του λαού αυτού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για εισβολή στην κυρίως Ελλάδα, πράγμα που το είδαμε να γίνεται πράξη αιώνες μετά, κατά την διάρκεια των Μηδικών Πολέμων. Η Αίγυπτος δεν ήταν εύκολος στόχος. Η χώρα αυτή την εποχή εκείνη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή σύμμαχος της Μινωικής Ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε λοιπόν να αλωθεί από μέσα. Η εβραϊκή Βίβλος περιγράφει ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αιχμαλωτίσει τούς Εβραίους που ζούσαν εντός της επικράτειάς τους, επειδή τους φοβούνταν. Η εξέγερση του ιερέα Οσαρσήφ, δηλαδή του Μωυσή (σύμφωνα με τα «Αιγυπτιακά» του Μανέθωνα), είχε σκοπό την επιβολή της Κρόνιας (Τυφών-Σέτ) λατρείας στην Αίγυπτο… Τα γεγονότα απο εδώ και μετά είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι Αιγύπτιοι οπαδοί του Οσαρσήφ-Μωυσή έχασαν τον πόλεμο και εξορίστηκαν από την Αίγυπτο. Πέρασαν στην χερσόνησο του Σινά και ονομάστηκαν Ισραήλ, δηλαδή «Ο Λαός του Θεού (Ήλ)». Όχι όμως οποιουδήποτε θεού, αλλά του Κρόνου εφόσον ξέρουμε ότι: «Κρόνον τοίνυν οι Φοίνικες Ήλ προσαγορεύουσιν…» (Ερέννιου Φίλωνος, «Φοινικική Ιστορία», απόσπασμα καταχωρημένο στο Δ΄ βιβλίο, κεφάλαιο Ζ΄ του έργου «Ευαγγελική Προπαρασκευή», του Ευσέβιου Καισαρείας). Η αποτυχία στην Αίγυπτο δεν πτόησε το Κρόνιο ιερατείο. Οι Αιγύπτιοι εξόριστοι (Ισραηλίτες) συμμάχησαν με τους Έλληνες Σόλυμους (Ιουδαίους) και υπό το γενικό όνομα Εβραίοι (έτσι τους ήξεραν οι Έλληνες Κρήτες της Φιλισταίας) ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο της γενοκτονίας των Διογενών Ελλήνων: «Διά τούτο τάδε λέγει ο Κύριος. Ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν»

"IEZEKIHΛ", ΚΕ΄ στ΄.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ (ΣΙΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ (ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ
: «ο μύθος της Ατλαντίδας, φαίνεται να είναι η θεμελιώδης ιδεολογία, όπου βασίζονται όλες οι μυστικές εταιρείες».

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ». Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΑΠΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΡΧΗΣ. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ» ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΙΝΣΔΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ Κ.Λ.Π. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΜΩΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ». Ο ΙΣΤΟΣ "Ε" ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛAΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: « ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ». ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΝΔΟΓΑΜΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΟΛΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ: «
Ordo Ab Chao – Τάξη μέσα από το Χάος». ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.


ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑN

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ

Η ΓΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟΝ.
ΕΑΝ O KATOXOΣ THΣ ΔΕΝ THN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣEI ΔIA NA ENIΣXYΣEI TO EPΓON TOY ΦΩTOΣ, EAN AΔPANHΣEI, TOTE H ΓNΩΣIΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ TOY ΚΑΙ ΘΑ TON ΑΦΑΝΙΣEI OΛOΣXEPΩΣ.


>

«ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ».

ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΡΕΪΒΣ

>

«ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 'Η ΕΛΛΗΝΕΣ 'Η ΕΒΡΑΙΟΙ».


ΛΟΥΙ ΜΠΟΡΧΕΣ