Ιαν 2006
Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ 3 ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΤΟΝ 11ο ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΠΟΔΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΥΧΑΪΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΝΥΣΣΗΣ (Ο ΝΥΣΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΟΥΔΑΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ). ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΕΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΥΠΕΡΕΙΧΕ. Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ [ΠΑΡΑ]ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 1842 ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
“ΑΣ ΜΗΝ ΑΤΙΜΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ [ΕΛΛΗΝΙΚΗ] ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ”.


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ - "ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ",
Chapter 11, section 4, line 1 (TLG).


“Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΓΑΘΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΛΟ ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΚΙΑΣ”.


ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΥ - "ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄",
Volume 35, page 556, line 39 (TLG).


“ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ [ΕΛΛΗΝΩΝ] ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, 'ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΠΕΤΟΥΝ' (ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ι, 495)”.

ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - "ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΝ ΕΞ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΩΦΕΛΟΙΝΤΟ ΛΟΓΩΝ", 4.


“ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ”

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ - "ΠΕΡΙ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ Δ΄", ε, PG 48.ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ


ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΔΙΚΤΟ “ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” (LOEB, ΕΠΙΣΤΟΛΗ Νο.69, TLG, ΕΠΙΣΤΟΛΗ 61c) ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΔΙΚΤΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: …ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ [ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ] Η ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΑΣΘΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟ [ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ Α΄ & Β΄] ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕ, ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΛΟΓΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 4


ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΥΓΙΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.


ΕΠΙΣΤ. 61c και σε όλα τα εξήςΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: …ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΕΝΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 5


[ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΠΝΟΗ].ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ: …ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΟΙ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ] ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ [ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΙ ΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΛΕΓΕΙ [Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕ [ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ] ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΙΣΤΕΨΕ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΣ [ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ] ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 102


…ΕΣΤΩ ΔΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; …ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ; …ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 103


ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ: ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ. …ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΗ.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ) : ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 5ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ: ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ, ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ Η ΜΕΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΑΠΟΔΕΙΚΤΗ, Η ΔΕ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΗ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΔΕ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 113

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 123


[ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ]:


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΙ Ο ΟΡΦΕΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΛΚΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΗΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ:

ΖΕΥ ΕΝΔΟΞΕ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΘΕΩΝ,
ΚΑΤΡΑΚΥΛΥΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ,
ΚΟΠΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΟΝΩΝ.

ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ - ΝΟΜΙΖΩ - ΝΑ ΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ … ΖΩΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 115


…ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΟΡΦΕΩΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 31

…ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ ΚΩΜΩΔΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ; ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΑΞΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 116


ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΤΙ ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΕΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 36

…ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ (ΜΑΤΘΑΙΟΣ 7,2/ΜΑΡΚΟΣ 4,24).


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 37[ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ]:


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ Η ΑΠΑΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΥΒΡΙΣΤΗΣ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ;

ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 37ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ [ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ] ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΟΥ. …[ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ] ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 39[ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ]:


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ [Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ, § 39] ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΕΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ …ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΦΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΒΩΜΟ, ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΜΕΝ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΗΛΘΕ ΔΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΛΕΥΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΥΡΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΩΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΞΗΛΘΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑ…


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 40[ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ]:


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ [ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ], ΠΕΣ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ …ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ.

ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 124[ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ]:


"ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΔΟΞΕΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΥΟ ΞΥΛΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΔΑΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΝΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΝΩΣΗ [ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ] Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ".

ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - "ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ:
ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ", ΚΕΦ. 7.196.3-16.

"ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ… ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ… ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΛΕΓΕΙ (ΒΛ. ΗΣΑΪΑΣ Θ΄11) ΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ".

ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - "ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ:
ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ", ΚΕΦ 9.230.8-13.“ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ [ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ] ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ …ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ [Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ] ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΛΑΜΠΟΝΤΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ …ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ”.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ - "ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ",
PG 59, σελ.31.

“ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΠΛΟΚΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΒΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΚΟΜΑ [ΘΑ ΒΡΕΙΣ] ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΑΦΟΣ [ΕΙΝΑΙ] Ο ΛΑΡΥΓΓΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΟΝ (ΙΧΩΡ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ”.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ - "ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ",
PG 59, σελ. 370.


[ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓ(Ρ)ΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΓ(Ρ)ΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΔΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ].ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
: ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΛΘΕ ΑΥΤΟ ΚΕΝΟΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΤΑΤΕ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ;


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Α΄ § 101
ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ [ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ] : ΑΝ ΜΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ [ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ], ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΛΙΛΑΙΩΝ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ] ΝΑ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ, ΑΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ (“ΚΙΒΔΗΛΗ”) ΠΑΙΔΕΙΑ - [ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ] – ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.


ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ Β΄ § 29
[Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ].


Η ΜΕΝ ΓΛΩΣΣΑ [Η ΧΡΥΣΟΡΡΗΜΩΝ] ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΘΕΙ, Ο ΔΕ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΕΧΕΙ.


ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ - "ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ", 612.


ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

http://erinys.e-e-e.grΓΙΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΖΕ ΒΑΠΤΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΘΕ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Η ΛΕΞΗ "ΛΑΟΣ" ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΕΤΡΑ, ΛΙΘΟΣ". ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΩΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΠΛΙΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΘΕ ΛΑΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΘΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΣ ΜΥΣΤΡΑΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" - "ΟΛΥΜΠΙΩΝ" Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΕΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ. Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕ ΥΠΝΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ "ΛΑΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΠΕΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ “ΗΓΕΤΗ” ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ, ΓΙΑΤΙ, - ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ - ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ AΦ΄ΟΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ
ΙΣΤΟ "Ε" ΤΗΝ ΠEMΠTH 26 ΦEBPOYAPIOY 2004, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ;

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ


MΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
http://www.enet.gr/online/online_text?c=110&dt=22/01/2006
MICROCHIP IMPLANTS IN HUMANS
http://www.wanttoknow.info/060109microchipimplants


ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΘΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ?


OTHER DIMENSIONS MIGHT SOON BE DETECTED
http://science.monstersandcritics.com/news/article_1089401.php/
Other_dimensions_might_soon_be_detected
HAMAS IS A CREATION OF MOSSAD
http://globalresearch.ca/articles/ZER403A.html
WHAT IS PAUL WOLFOWITZ UP TO IN CHAD?
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=GRI20060125&articleId=1812


Paul Dundes Wolfowitz – Deputy Secretary, Department of Defense

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) ΤΟΥ ROCKEFELLER, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ASPEN INSTITUTE. ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ BILDERBERG ΤΟΥ 2000 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ TRILATERAL COMMISSION TOY ROCKEFELLER MEXΡΙ ΤΟ 2000. EΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.


PALESTINIAN PM TO QUIT AFTER POLL
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4649606.stm
ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ, ΕΝΑΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ
http://www.enet.gr/online/online_text?dt=22/01/2006&c=111&id=18606048


ΑΤΛΑΝΤΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΜΕΑ 13 ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 20:55


ANTIΓPAΦOYME AΠO TON "ΦAKEΛΛO 10-9-1985" (ΣEΛIΔEΣ 22-23) THΣ OMAΔOΣ EΛΛHNIKHΣ AΠOKATAΣTAΣEΩΣ:


 
APXH KEIMENOY O.E.A. >

"O.E.A. AΘHNΩN

EΘNOΛOΓIA
 
ΔIA NA ΔΩΣOYME EIΣ TOYΣ AΠOΔEKTEΣ THΣ ΠAPOYΣHΣ TO ENAYΣMA ΔIA ΠPOΣΩΠIKH EPEYNA, ΠAPAΘETOYME ΣTOIXEIA ΠOY ΔANEIZOMAΣTE AΠO TOYΣ ΣYNAΔEΛΦOYΣ TOY TMHMATOΣ ΓEΩΠOΛITIKHΣ ANAΛYΣEΩΣ THΣ O.E.A.

TA ΣTOIXEIA AYTA EINAI XPHΣIMA EIΣ EPEYNHTEΣ ΠOY AΣXOΛOYNTAI ME THN IΣTOPIA THΣ OIKONOMIAΣ EIΣ ΣYΣXETIΣMO ME EΘNOΛOΓIKEΣ KAI ΓEΩΠOΛITIKEΣ ΠAPAMETPOYΣ.

 
ATΛANTIEΣ EΠEKTAΣEIΣ ME EΔPA OYPΓK MOΓΓOΛIAΣ KAI KAΣMIP AΛTAΪΩN OPEΩN

 
1H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA YΞΩΣ KAI EΛAMITEΣ EIΣBAΛOYN TO 2.200 Π.X. EIΣ THN KINA, ΓENOKTONΩNTAΣ TON APPENA ΠΛHΘYΣMO. ANTIMETΩΠIZOYN IΣXYPH ANTIΣTAΣH EIΣ THN KENTPIKH KINA KAI ΣTPEΦONTAI NOTIOΔYTIKA. EIΣBAΛOYN EIΣ THN EΛΛHNIKH AΣΣYPIA KAI BABYΛΩNIA KAI TIΣ YΠOTAΣOYN.

IΔPYOYN EIΣ THN BABYΛΩNIA THN ΠOΛH OYP 'H OYPΓK ΠPOΣ TIMHN TOY ΘEOY ΣIN 'H ΣIΩN THΣ ΣEΛHNHΣ... KAI EIΣ ANAMNHΣIN THΣ MHTPOΠOΛITIKHΣ OYPΓK ΠPΩTEYOYΣAΣ MOΓΓOΛIAΣ, ΣHMEPINHΣ OYΛAN - MΠATOP.

H OYP BABYΛΩNIAΣ EINAI H ΓENNETEIPA TOY XABPA - XAN 'H ABPAXAN 'H ABPAXAM 'H ABPAAM, ΠATPOΣ TOY IAKΩB, TOY IΣAAK KAI THΣ ΓENEAΛOΓIKHΣ ΓPAMMHΣ ΔABIΔ KAI ...XPIΣTOY.

OI AΣΣYPOBABYΛΩNIOI EΠANAΣTATOYN KAI ΔIΩKOYN TOYΣ EBPAIOMOΓΓOΛOYΣ EΛAMITEΣ. TMHMA TΩN EΛAMITΩN YΠO TON ABPAAM KATAΦEYΓEI EIΣ THN AIΓYΠTO KAI AΛΛO TMHMA EIΣ THN APABIA ΠOY KATOIKOYNTAN AΠO INΔOYΣ EΛΛHNIKΩN ΔPABIΔIΩN ΦYΛΩN.

TO ΠPΩTO TMHMA ΔIAΛYEI MEΣΩ ΣYNOMΩΣIΩN THN AIΓYΠTO, TO ΔE ΔEYTEPO ΓENOKTONEI TOYΣ INΔOYΣ ΔPABIΔEΣ KAI ΣΠEPNEI TOYΣ ΣHMEPINOYΣ ...APABEΣ..., YΠOTIΘEMENOYΣ EXΘPOYΣ TΩN IΣPAHΛINΩN, MEXPIΣ EΞONTΩΣEΩΣ TΩN ...ΠAΛAIΣTINIΩN 'H ΦIΛIΣTAIΩN, EΛΛHNΩN AΠOΓONΩN AΠOIKΩN KPHTHΣ KAI EΞONTΩΣEΩΣ ΔPABIΔΩN ΠEPΣIAΣ - IPAK ME EMΦYΛIO ΠOΛEMO.

 
2H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA IAΠΩNEΣ EIΣBAΛOYN ΣTH NHΣO AΪNOY 'H NHΣO IΩNΩN AΠOIKΩN, ΣHMEPINH IAΠΩNIA. ΓENOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ AΪNOY 'H IΩNΩN, KPATΩNTAΣ MONO ΩΣ ΣKΛABOYΣ TOYΣ EMΠEIPOYΣ EIΣ THN AΛIEIA KAI THN NAYΠHΓIKH TEXNH EIΣ ΠAPAKTIA XΩPIA.

ΣHMEPA YΠOΛEIMATA TΩN AΪNOY EΠIZOYN AKOMA EIΣ THN BOPEIA IAΠΩNIA KAI EIΣ TIΣ BOPEIOTEPEΣ NHΣOYΣ KATOXHΣ E.Σ.Σ.Δ., OMIΛOYN APXAIOTATH EΛΛHNIKH ΔIAΛEKTO KAI KPATOYNTAI EIΣ ΠΛHPH AΠOMONΩΣH AΠO TOYΣ "ΠOΛITIΣMENOYΣ" IAΠΩNEΣ.

ΦΩTOΓPAΦIEΣ EΛΛHNΩN AΪNOY IAΠΩNIAΣ, ME KAΘAPA EΛΛHNIKA XAPAKTHPIΣTIKA, EΔHMOΣIEYΣE O I. ΠAΣΣAΣ, EKΔOTHΣ EΓKYKΛOΠAIΔEIAΣ HΛIOY EIΣ TO ΠAPENΘEMA "EΛΛHNIKH ΠPOΪΣTOPIA".

OI MOΓΓOΛOI XAN IAΠΩNIAΣ EIΣ ΣYNEPΓAΣIA ME TOYΣ BAYAPOYΣ MOΓΓOΛOYΣ OTTO 'H OΘΩN XAN, ΠAPAΓOYN TO 1930 M.X. TON ΦAΣIΣTIKO AΞONA ENANTION TOY EAYTOY TOYΣ, HTOI ENANTION TΩN KPYΠTOMOΓΓOΛΩN EBPAIΩN EYPΩΠHΣ, ΩΣTE ME AΛΛOΘI TO "OΛOKAYTΩMA" NA ΠPOKYΨOYN ANAKATATAΞEIΣ YΠEP TOY IΣPAHΛ.

ΣYNEPΓAΣΘHKAN EIΣ AYTO TO ΘEATPO O MOΓΓOΛOEBPAIOΣ TΣOYΓKAΣBIΛI ΣTAΛIN KAI OI MOΓΓOΛOEBPAIOI TPOYMAN KAI AΪZENXAOYEP.

 
3H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΔΩPIEIΣ ΔIEPXONTAI AΠO TA NOTIA ΠAPAΛIA THΣ MAYPHΣ ΘAΛAΣΣAΣ KAI EIΣBAΛOYN EIΣ THN BAΛKANIKH.

OI EΛΛHNIKEΣ ΠOΛEIΣ, EKTOΣ THΣ ΣΠAPTHΣ, TOYΣ EKTOΠIZOYN KAI EKEINOI ANAXΩPOYN ΔIA THN ITAΛIKH XEPΣONHΣO OΠOY KAI ΓENNOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ ETPOYΣKΩN ΣABINΩN, ΛATINΩN TPΩAΔOΣ KAI ΣIKEΛIAΣ, KAI IΔPYOYN THN PΩMH.

OI NOTIΩΣ ΦΛΩPENTIAΣ ΠΛHΘYΣMOI EINAI MOΓΓOΛOΓENEIΣ ΔΩPIEΩN EKTOΣ EΛAXIΣTΩN EΛΛHNOΓENΩN ΣIKEΛIAΣ - NOTIOY ITAΛIAΣ. IΔPYΣAN TON ΦAΣIΣMO EIΣ ΣYNEPΓAΣIAN ME IAΠΩNEΣ KAI BAYAPOYΣ.

ME EPΓAΛEIO ΔIABPΩΣEΩΣ THN ΣΠAPTH ΔIAΛYOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ EIΣ ANTIMAXOMENEΣ ΣYMMAXIEΣ. H ΛAKEΔAIMΩN TOY MENEΛAOY ΔIAΦΘEIPETAI EIΣ BAPBAPH ΣΠAPTH ΛYKOYPΓOY ΠOY ANTAΛΛAZE ΠPEΣBEIΣ KAI EΠIΣTOΛEΣ "EΘNIKHΣ TAYTOTHTOΣ" ME TON APXIEPEA THΣ IEPOYΣAΛHM OΠΩΣ EΞAΓETAI AΠO TA BIBΛIA A' KAI B' MAKKABAIΩN, THΣ ...AΓIAΣ ΓPAΦHΣ, METAΦPAΣIΣ TΩN EBΔOMHKONTA.

 
4H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYNNOI KAI HΓETH TON ATIΛΛA 'H ATΛ ΔHΛAΔH "ATΛANTIOΣ", EΓKAΘIΣTANTAI EIΣ THN ANATOΛIKH EΛΛAΔA (ΣHMEPINH TOYPKIA), EIΣ THN BOYΛΓAPIA, EIΣ THN BAYAPIA KAI EN MEPEI EIΣ THN POYMANIA, KAI KATA ΠAΓIA TAKTIKH ΣΦAZOYN KAI ΓENOKTONOYN TIΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIEΣ EYPΩΠAΪKEΣ ΦYΛEΣ.

 
5H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYPΓKOI 'H OYΓΓPOI KAI ME HΓETH TON TΣEΓKINΣ XAN - KAN - KOYN - KOEN KATAΛAMBANOYN THN ΣHMEPINH OYΓΓAPIA, ΦIΛANΔIA, THN ΠPΩHN ΛETONIA, EΣΘONIA KAI AΛΛA ΣHMEPINA ΣOBIETIKA EΔAΦH.

ΓENOKTONOYN TOYΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIOYΣ ΠEΛAΣΓIKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ KAI EIΔIKA TOYΣ PΩΣ KAI ΘOYBAΛIOYΣ AΠOΓONOYΣ ΠEΛAΣΓΩN ΣKYΘΩN 'H ΣHMEPINOYΣ ΛEYKOPΩΣOYΣ. EΠIΣHΣ ΓENOKTONOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ ΣKYΘEΣ BAΛKANIKHΣ.

 
6H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΣEΛTZOYKOI ENIΣXYOYN TOYΣ TOYPKOMOΓΓOΛOYΣ THΣ 5HΣ OPΔHΣ ΣHMEPINHΣ TOYPKIAΣ KAI KATAΛAMBANOYN THN AΛBANIA OΠOY KAI ΓENOKTONOYN THN EΛΛHNIKH ΦYΛH TΩN IΛΛYPIΩN.

 
7H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO TON TAMEPΛANO EΠIΔIΩKEI ΔIEΛEYΣH EIΣ THN EYPΩΠH KAI ANAKOΠTETAI AΠO TOYΣ IΔIOYΣ TOYΣ MOΓΓOΛOYΣ TOYPKIAΣ THΣ 5HΣ KAI 6HΣ OPΔHΣ, ΛOΓΩ ΣYΓKPOYΣEΩΣ ...ENΔOMOΓΓOΛIKΩN ΣYMΦEPONTΩN. ΣTPEΦOMENOI ANATOΛIKA KATAKTOYN THN KINA ME THN BOHΘEIA TΩN MOΓΓOΛΩN MANTΣOYKOYO ΠPΩHN MANTZOYPIAΣ.

 
ΓEΩΠOΛITIKON ΣYMΠEPAΣMA:

OI XΩPOI: APABIKEΣ XΩPEΣ, TOYPKIA, BOYΛΓAPIA, AΛBANIA, NOTIOΣ ITAΛIA, IAΠΩNIA, EΞΩTEPIKH MOΓΓOΛIA, EΣΩTEPIKH MOΓΓOΛIA, IΣPAHΛ, BYAPIA, ΦIΛANΔIA, EΣΘONIA, ΛETONIA, ΛIΘOYANIA KAI EN MEPEI POYMANIA KAI OYΓΓAPIA, AΠOTEΛOYN "ENIAIOYΣ" MOΓΓOΛOEBPAΪKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ TΩN OΠOIΩN OI HΓETEΣ ΠAPA TIΣ ΦAINOMENIKEΣ ANTIΘEΣEIΣ ΣYNAΣΠIΣMΩN 'H ΠOΛITEYMATΩN, EPΓAZONTAI ΔIA THN OIKONOMIKH YΠOΔOYΛΩΣH TΩN AΛΛΩN EΘNΩN.

H TEΛEYTAIA KINHΣH ΔIA THN OΛIKHN TOYΣ EΠIKPATHΣH KAI OΛIKH EΞAΦANIΣH TΩN AΛΛΩN ΦYΛΩN EINAI TO ΣXEΔIO "APMAΓEΔΩN" ME ΠPOHΓOYMENH ΠAΓKOΣMIA ΣYΓKPOYΣH ΔYNAMEΩN "ANTIXPIΣTOY ΦAΣIΣMOY" KAI "XPIΣTIANIKOY ΣOΣIAΛIΣMOY".

OΠΩΣ EIΣ TON A' KAI EIΣ TON B' ΠAΓKOΣMIO ΠOΛEMO, ETΣI KAI EIΣ THN Γ' TEΛIKH ΣYΓKPOYΣI, OI ANTIΘETEΣ ΔYNAMEIΣ ΦAΣIΣMOY - ΣOΣIAΛIΣMOY, ΘA IΔPYΘOYN KAI ΘA KATEYΘYNONTAI OI MEN ΠPΩTEΣ AΠO MOΓΓOΛOYΣ KPYΠTOEBPAIOYΣ BOYΔIΣMOY, OI ΔE ΔEYTEPEΣ AΠO EBPAIOYΣ KPYΠTOMOΓΓOΛOYΣ XPIΣTIANIΣMOY. ΔHΛAΔH ME AΠOKPYΦIΣTIKOYΣ OPOYΣ: ΦAΣIΣTIKO ZEN BOYΔIΣMOY ΘIBET ENANTION ΣOΣIAΛIΣTIKOY ΣIΩN XPIΣTIANIΣMOY IΣPAHΛ.

TA ANΩTEPΩ ENNOOYNTAI MONON AΠO ΠOΛY MEMYHMENOYΣ TEKTONEΣ, TOYΣ OΠOIOYΣ ΘA ΠAPAKAΛEΣOYME NA MAΣ EΞHΓHΣOYN ΓIATI ENΩ EIΣ THN EΛΛAΔA ΛEITOYPΓOYΣAN MONON OI ΣTOEΣ THΣ ΣOΣIAΛIΣTIKHΣ MEΓAΛHΣ ANATOΛHΣ ME TO XPIΣTIANIKO ΣYNΘHMA: "EΛEYΘEPIA - IΣOTHΣ - AΔEΛΦOTHΣ", ΞAΦNIKA EΔΩ KAI MEPIKA XPONIA IΔPYΘHKAN OI ΘEOΣOΦIKEΣ ΣTOEΣ ΦAΣIΣTIKHΣ BOYΔIΣTIKHΣ ΣYNΘHMATOΛOΓIAΣ: "ΠEIΘAPXEIA - IEPAPXIA - AΠOMONΩΣH TOY EΓΩ" ENTEΛΩΣ ANTIΘETHΣ POΠHΣ;

ΠOIOΣ EINAI AYTOΣ ΠOY ΠPOTEINE BOYΔIΣTIKEΣ TEΛETEΣ ZEN EIΣ THN OΛYMΠIA TΩN ΔEΛΦΩN, ΔIA ΔHMIOYPΓIA ΣKOΠIMΩN ΣYNEIPMΩN THΣ EKTPΩMATIKHΣ ΣYZEYΞEΩΣ "EΛΛHNOBOYΔIΣTIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ", KATA TO EKTPΩMATIKO ANAΛOΓO TOY "EΛΛHNOXPIΣTIANIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ";

ΠOIOΣ ΣΠEPNEI TO ΣΠEPMA TOY ΦAΣIΣMOY EIΣ THN EΛΛAΔA EΛΛHNEΣ TEKTONEΣ; AΠANTEIΣTE MAΣ KAI ΠEIΣTE MAΣ OTI ΔEN EPΓAZEΣΘE ΔIA TO EBPAIOMOΓΓOΛIKO ATΛANTIO KATEΣTHMENO, ΔIOTI EAN OXI, ΣTH NYXTA THΣ MEΓAΛHΣ ΣΦAΓHΣ ΘA AΦANIΣOYME TON MOΓΓOΛOEBPAIO XPIΣTO KAI TON MOΓΓOΛOEBPAIO BOYΔA, TO ΣIΩN ΣAΣ KAI TO ZEN ΣAΣ, KAI TOYΣ ΣYMΠAPAMAPTYPOYNTAΣ ΠPOΦHTAΣ KAI TOYΣ AΓIOYΣ, APΣENIKOYΣ KAI ΘHΛYKOYΣ. ΔIA NA MHN YΠOΛEIΦΘOYME EIΣ THN METAΦOPIKHN XYΔAIOΛOΓIAN AΠO TON ΔIΔAΞANTA EΛΛHNA APIΣTOΦANH..."

< TEΛOΣ KEIMENOY O.E.A.


 
GOOGLE AGREES TO CENSOR RESULTS IN CHINA

http://www.breitbart.com/news/2006/01/24/D8FBCF686.html

STAR WARS & THE FREEMASONS

http://www.freedomdomain.com/starwars.html

JEDI ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Ή ΓΙΝΕΣΑΙ;

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%CB%C1%CC%C1&a=&id=56938892

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp

MECHANICAL WAVES IN THE EARTH'S CRUST SHOWS EARTH IS ALIVE AND COMMUNICATES LIKE ALL OTHER LIVING BEINGS

http://www.indiadaily.com/editorial/6569.asp

PRINCE PHILIP AT BOHEMIAN GROVE

http://www.cremationofcare.com/latest_headlines_22012006.htm

ISRAEL ATTACKS "AXIS OF TERROR"

http://stevequayle.com/News.alert/06_Unrest/060120.axis.of.terror.html

THE APPROACHING WAR WITH IRAN: PART II

http://www.teamliberty.net/id215.html

LATEST BIN LADEN TAPE: ANOTHER OF THE NEOCONS "GREATEST HITS"

http://www.prisonplanet.com/articles/january2006/200106Bin_Laden_Tape.htm

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ BUSH ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» (ΝΕOCONSERVATIVES – NEOCON); EINAI ΔΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

EX-PENTAGON ANALYST JAILED FOR PASSING US SECRETS

http://today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=domesticNews&storyID=2006-01-20T175122Z_01_N2034341_RTRUKOC_0_US-SECURITY-PENTAGON.xml

CHENEY AND NETANYAHU PUSHING FOR WAR AGAINST SYRIA

http://www.larouchepub.com/other/2006/3303cheney_bibi.html

CONTROL GRIS: THE PRISON WITHOUT BARS

http://www.prisonplanet.com/articles/january2006/180106controlgrid.htm

CONDOLEEZZA RICE: NO POINT IN MORE IRAN NEGOTIATIONS

http://apnews.myway.com/article/20060118/D8F795480.html

Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
http://www.enet.gr/online/online_text?c=111&id=38246632

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://www.cs.ust.hk/faculty/dimitris/metro/hkmetropolis.html
ABRAMOFF SCANDAL COULD END NETANYAHU'S LIKUD TAKEOVER
http://www.rense.com/general69/likud.htm
EX-OFFICIAL WARNED AGAINST TESTIFYING ON NSA PROGRAMS
http://www.washingtontimes.com/national/20060111-112622-2876r.htm
DECADES OF DECEPTION: IRAN'S PURSUIT OF NUCLEAR WEAPONS
http://www.aipac.org/iran/
SEARCHING FOR THE ILLUMINATI DEEP WITHIN THE BOWELS OF THE VATICAN
http://www.arcticbeacon.com/16-Jan-2006.html
MORE LIES ABOUT IRAN
http://www.informationclearinghouse.info/article11572.htm
FEVER/FLU-SENSING INFRARED VIDEO CAMS TO SCAN US PUBLIC
http://www.rense.com/general69/dnu.htm
SECRET VATICAN CATACOMBS, CHILD SACRIFICES, MIND CONTROL.
http://www.arcticbeacon.com./17-Jan-2006.html
ΠΕΡΙ «ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ»
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12959&m=B02&aa=2
OI KYNIKOΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

"ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΜΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΕIΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ – ΑΙΧΜΗ: ΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΘΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ “ΜΕΝΙΠΠΟΣ” (Ο ΜΕΝΙΠΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ Η ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΧΑΡΩΝ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΤΗΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΙΚΗΝ ΣΙΓΗΝ. ΕΡΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΕΡΜΗΣ
: ΤΟΝΔΕ ΧΡΟΝΟΝ, ΙΕΡΑΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΟΡΤΗΝ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΑΔΗ, ΜΙΝΩΑ, ΑΙΑΚΟ, ΡΑΔΑΜΑΝΘΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΗΜΑ, ΤΗΝ ΣΕΠΤΗΝ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΗΝ ΘΕΑΝ ΝΕΜΕΣΙΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ, ΚΑΙ ΤΑΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ, Ω, ΝΕΜΕΣΙΣ! ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΝΕΜΕΣΙΣ
: ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΟΤΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟ “ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ”, ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ … ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΑ ΦΑΙΑ ΦΟΡΟΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΚΑΜΙΝΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΣΦΗΝΩΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ, ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΜΑΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ, ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗ ΣΠΟΡΑ… ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΤΑ ΥΔΑΤΑ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ… ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΪ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΥΤΡΩΣΕΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ “ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ” ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ “ΙΕΡΩΝ” ΔΙΟΙΚΗΤΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΗ ΕΡΕΒΑΙΟΥΣ Ή “ΙΕΡΟΥΣ” ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΔΕΧΘΗ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: “ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ “ΕΚΡΑΖΕ” ΔΥΝΑΤΑ “ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ”. ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ; ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΡΓΑ, ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΨΙΘΥΡΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙ ΣΕ ΑΥΤΙ. “ΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ” ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΗΧΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ “ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ”. ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ 9:00 μ.μ και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 12.00 μ.μ.,

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ, ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΓΗΣ “ΣΚΕΨΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ”. ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
"


ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ "ΙΧΩΡ", ΤΕΥΧΟΣ 63-64.


Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.


THE PANOPTICON: A MASS SURVEILLANCE PRISON FOR HUMANITY

Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ!

http://www.prisonplanet.com/articles/january2006/110106thepanopticon.htm

MORE REVELATIONS OF ILLEGAL SPYING BY US GOVERNMENT

http://www.wsws.org/articles/2006/jan2006/nsa-j07.shtml

BUSH ADVISOR SAYS PRESIDENT HAS LEGAL POWER TO TORTURE CHILDREN

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

http://mathaba.net/0_index.shtml?x=504353

IRAN BREAKS SEALS AT NUCLEAR SITE

ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4597738.stm

NSA: FREE SPEECH IS A WEAPON OF MASS DESTRUCTION

http://kurtnimmo.com/?p=185

NSA WHISTLEBLOWER ALLEGES ILLEGAL SPYING

http://abcnews.go.com/WNT/Investigation/story?id=1491889

SPURIOUS ATTEMP TO TIE IRAN, IRAQ TO NUCLEAR ARMS PLOT BYPASSED U.S INTELLIGENCE CHANNELS.

http://rawstory.com/news/2005/Backchannels_used_to_bypass_U.S._government_0111.html

6 MILLION WIRETAPPED CONVERSATIONS PER MONTH

http://www.rinf.com/columnists/news/insider-info-6-million-wiretapped-conversations-per-month

SHARON'S CT BRAIN SCAN SHOWS BLOOD HAS BEEN ABSORBED

http://www.haaretz.com/hasen/spages/669237.html

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

MIA ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΥΦΕΣΗ Ή ΚΡΑΧ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

EU CALLS FOR UN ACTION OVER IRAN
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4604088.stm
WINSTON CHURCHILL, PRINCESS DIANA AND PRESIDENT GEORGE W. BUSH ARE DISTANT RELATIVES.

H ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.Myfamily.com ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BUSH KAI ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ SPENCER, ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ DIANA KAI TOY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ WINSTON CHURCHILL, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ MARLBOROUGH TOY BENHEIM PALACE ΣTO OXFORDSHIRE.


http://www.freerepublic.com/focus/fr/752841/posts

ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΤΟ 1982, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ “HEBREW IS GREEK” (ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ).

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΘΕΤΙΚΗ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, Ο ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΘ΄ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ, ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ:

“ΑΠΟ ΠΡΩΪΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ… ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΣ… ΖΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗN ΒΙΒΛΟ ΜΕ ΤΗN ΘΕΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗN ΒΙΒΛΟ, ΑΝΕΠΤΥΣΣΕΤΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΧΘΡΟΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤOΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ KAI ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΤΕΙΝΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 23,8).

ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΛΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ.

… ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΚΤΟΤΕ ΡΙΖΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΕΜΦΥΛΙΕΣ – ΟΣΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ – ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΕΠΗΛΘΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ “LAW & LIFE ACCORDING TO HEBREW THOUGHT”. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΘΟΔΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΤΥΠΗΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΤΣΙ, ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΩΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΙΩΠΗΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΗΣΑΝ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΕΣ ΗΣΑΝ ΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΕΝΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΔΕΙΚΝΥΕ.

ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

ΘΥΜΑΜΑΙ, ΠΟΥ ΤΟ 1932-33, ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ GERALD EMΜANUEL, ΣΕ ΤΕΪΟΠΟΤΕΙΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΗ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΣΟΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ 1951 ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “BIOLOGY AND NEW MEDICINE”, ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, ΒΟΥΤΗΞΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΡΙΘΜΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΤΟΤΕ ΑΝΕΓΝΩΣΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ: ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΙΧΟ ΠΡΟΣ ΣΤΙΧΟ, ΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΦΡΑΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΩΣΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 600, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΠΕΙΣΘΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ. ΑΛΛΑ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ
םע לבק, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΗΣΑΝ Ο ΔΥΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

… ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΜΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ: ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΤΑΞΙΝΟΜΩΝΤΑΣ ΤΟ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

… ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ. ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ, Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ.

… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΙΚΑΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΛΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ.

… ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ (ΕΒΡΑΪΚΕΣ) ΚΑΤΑ ΖΕΥΓΗ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΦΥΣΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ – ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΠΡΟΦΟΡΑ Ή ΓΕΝΟΣ.

… ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΝΕΑ ΟΜΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

… ΜΑΛΙΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ .

… ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΣΥΝΕΛΕΞΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, π.χ. ΟΤΙ Η ΔΟΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ, ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ [ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΙΤΟΥ] ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ “Μ”, ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΡΗΜΑ.

… ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ 9 ΣΤΙΣ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ [ΤΟΥΣ] ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

… ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΙΩΔΟΥΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
: ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ”.

ISRAEL PREPARING TO USE NUCLEAR WEAPONS AGAINST IRAN
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20060102&articleId=1703
THE BUSH FAMILY OLIGARCHY
http://www.iwilltryit.com/fourthrieich1.htm

EIKONA
DIS JESUS EXIST ? COURT TO DECIDE
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/01/04/italy.jesus.reut/index.html
A 2006 U.S. PLAN TO ATTACK IRAN DETAILED
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=AL%2020060102&articleId=1708
ΣΤΗN "ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

AΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ - ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

ΟΙ "ΕΘΝΑΡΧΕΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΕΙΚΟΝΑ
>

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ THΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

NEW STASI STYLE UK ANTI-TERROR CAMPAIGN ENCOURAGES REPORTING YOYR NEIGHBOURS

http://infowars.net/articles/january2006/040106Stasi_London.htm

ISRAELI PM CRITICAL AFTER STROKE

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4583160.stm

ISRAELI PM SUFFERS SERIOUS STROKE

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4582574.stm

AL-QAEDA IN LEBANON: MORE NEOCON HOOEY

http://kurtnimmo.com/?p=177

OUR ENIGMATIC MOON

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ

http://www.zephnet.com/?select=squib&league=composite&post_id=60145&docket=1&linkoff=3

CAMERAS AT MAJOR BRITISH AIRPORT SNAP YOUR PICTURE

http://www.prisonplanet.com/articles/january2006/040106snapyourpicture.htm

A GESTAPO ADMINISTRATION

http://www.rense.com/general69/gest.htm

CIA OPERATIVE SAYS BUSH, MILITARY LEADERS LET BIN LADEN ESCAPE.

http://www.capitolhillblue.com/artman/publish/article_7932.shtml

PRESCOTT OR BRITISH GOVERNMENT SATELLITE TO SPY ON YOUR HOME

http://news.independent.co.uk/uk/politics/article335970.ece

ISRAEL-FIRSTER CHERYL HALPERN NAMED HEAD OF CORPORATION FOR PUBLIC BROADCASTING

http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_press&Number=294287304#Post294287304

>

Η "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ" ΕΛΙΤ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

RFID (MICROCHIP) PASSPORT TESTS TO BEGIN AT SAN FRANCISCO AIRPORT
http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=175800183
DYNCORP & HALLIBURTON SEX SLAVE SCANDAL WONT'T GO AWAY
http://www.prisonplanet.com/articles/january2006/010106sexslavescandal.htm
ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ).

"ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΔΟΞΕΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΥΟ ΞΥΛΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΔΑΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΝΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΝΩΣΗ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ".

ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - "ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ:
ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ", ΚΕΦ. 7.196.3-16.


"ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ… ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ… ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΛΕΓΕΙ (ΒΛ. ΗΣΑΪΑΣ Θ΄11) ΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ".

ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - "ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ:
ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ" ΚΕΦ 9.230.8-13.KAΛΗ ΚΡΟΝΙΑ !

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

«ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΠΛΗΡΩΘΗΣΑΝ ΑΙ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΔΟΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ»


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 2:21
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ
ΠΕΡΙ ΚΟΣΜΟΥ 7,2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥ(Θ)ΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗN ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΟΥΝ. ΗΤΑΝ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΖΕΥΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.


ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ.Σ. ΧΑΣΑΠΗ, ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - SATURDAY (SATURNUS DAY – HMEΡA TOY KΡONOY) ΠΟΥ EINΑΙ Η ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. (
Ο ΑΣΤΗΡ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ).


ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ:

«Ο ΔΙΑΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ, ΟΤΑΝ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑÏΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΙΑΣ-ΑΘΗΝΑÏΚΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ-ΚΡΟΝΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ».


ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ "ΙΧΩΡ", ΤΕΥΧΟΣ 16.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ. ΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΜΗΜΝΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΕΣ ΔΙΑΣΩΘΕΙΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ, ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜANLY P. HALL, ΤΕΚΤΟΝΑ 33
ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ SANTA CLAUS ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡOΝΟΣ. (ΤΗΕ SECRET ΤΕΑCHINGS OF ALL AGES, LXXIX).

Ο ΕΛΛΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ.