Απρ 2006
ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ

TO ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ. Η ΗΘΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ, Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΑΦΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ -ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ-ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΥΝΙΚΑ
ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.


«ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΕΧΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΣ ΕΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΟΥ ΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΕΩΣ ΕΥΡΗ ΑΥΤΟ;

...ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ ΟΤΙ ΟΥΤΩ ΧΑΡΑ ΕΣΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΕΠΙ ΕΝΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΙ Ή ΕΠΙ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΙΣ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΟΥ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΟΥΣΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.»

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

«ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΕΧΗ ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΣΗ ΕΝΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΒΡΗ;

...ΣΑΣ ΛΕΓΩ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.»

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 15:3, 7.
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ. ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΛΑΝΗ. Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΕΤΣΙ, Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ: ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΑΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΟΥΣΙΑ Ή ΑΚΟΥΣΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ
ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ("MATRIX", λατιν.: "ΜΗΤΡΑ", "ΚΑΛΟΥΠΙ"). ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΗΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ:

«ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ».


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

«Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ... ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΛΙΤ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ.»

NOAM CHOMSKY, Εκδ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. σελ. 23-24, [CHOMSKY].


«ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΕΝΩΝ" -ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΟΪΚΕΣ ΚΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΟΙΩΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ- ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑΣ... ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.»

CHOMSKY, σελ. 28.

«[Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ] ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΕΣ» (ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ) ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.»

CHOMSKY, σελ. 29.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

«ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ... ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ».

ΤΟΤΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΗΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: «ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ;» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ : «ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ (ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ), ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ Ν΄ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ". Μ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΦΙΣΜΑ-ΜΥΘΟ ΕΓΚΟΛΠΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ Ν΄ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΝΗΠΙΟ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΤΑ Ν΄ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ- ΩΣ ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ- ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.


«ΕΠΛΑΝΗΘΗΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΟΣ.» (ΨΑΛΜΟΙ ΡΙΗ΄176).

«ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΛΑΝΗΘΗΜΕΝ...» (ΗΣΑΪΑΣ ΝΓ6).ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟ ΔΕ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ, ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ" ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

«Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΖΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ) ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΩΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΟΛΟΥ", ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΩΣ "ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ", ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΞΕΝΟΙ. ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ, ΩΣ ΤΟ "ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ", ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ.»

ΘΑΝΟΣ ΛΙΠΟΒΑΤΣ – "Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ", Εκδ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Δ΄), ΑΘΗΝΑ 2003, σελ. 85 [ΛΙΠΟΒΑΤΣ].ΑΠΑΞ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΘΟΥΝ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ -ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ- ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΟ... ΜΑΝΤΡΙΞ.

«[ΟΤΑΝ] ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ Η "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ. ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...»

Ε. Π. ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ – "ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΥΓΜΗΣ", Εκδ. ΔΩΔΩΝΗ, ΑΘΗΝΑ 1989, σελ. 44. [ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ]
ΤΟ "ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΣ" ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ
ΜΑΤΡΙΞ ΝΗΟ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

«Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΔΟΜΗ
ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.»

ΛΙΠΟΒΑΤΣ, σελ. 87.
ΠΑΛΙΑ, Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ, ΟΣΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΗΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ".

ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΠΕΙΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΗΔΗ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΛΕΟΝΑ ΟΤΙ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΜΝΟΙ: «ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΙΣ ΓΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΤΙΣ ΕΣΤΙΝ ΑΜΝΟΚΩΝ...» (ΙΠΠΗΣ 264).

ΑΦ΄ΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΞ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΗΝΕΚΩΣ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". ΕΤΣΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΕΛΙΑΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΩΣ "ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ", ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ" ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ "
ΟRDO AB CHAO", ΗΤΟΙ ΤΗΝ (ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ) ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.

ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ... ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, Ο ΑΜΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ "ΙΕΡΕΙΟΝ" ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΜΝΟΣ -ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ- ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΦΑΝΟΥΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ... "ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ";

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΣΤΟ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) Η "ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ: «...ΕΓΩ [Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ] ΕΙΜΙ Η ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ... ΔΙ΄ ΕΜΟΥ ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΕΛΘΗ, ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΥΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΟΜΗΝ ΕΥΡΗΣΕΙ.» (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 10:8, 9). ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑ Ή ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Η ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ: «...ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ, ΕΙΣ ΠΟΙΜΗΝ.» (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 10:16). Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΗΠΟΣ";

«ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...»

C. G. JUNG – "Ο ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ", Εκδ. ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ, ΑΘΗΝΑ 1988, σελ. 24.
Ο ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ "ΑΥΤΟΜΑΤΟ" ΠΟΥ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.

ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ΄ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΞ. ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΠΕΙΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ, ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΡΕΨΕΙ ΩΣ ΑΜΝΟΝ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ.

«ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ [ΤΟΥ "ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ"] ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ν΄ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΘΛΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ...»

ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ, σελ. 45-46.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

- ΕΛΛΗΝΤΗΕ ΜΑΤRΙΧ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

http://en.wikipedia.org/wiki/The_matrix

EQUILIBRIUM - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

http://en.wikipedia.org/wiki/Equilibrium_%28movie%29

ΟΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ".

ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤHN ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑTIKH ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ROBERT SHEA KAI ROBERT ANTON WILSON - "ILLUMINATUS":

«ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΕΣ "ΕΚΡΗΞΕΙΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ" ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΧΙΠΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΟΣ Ή ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ. Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ (FREUD). ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΝΑ Ή ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΕΚΛΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ ΧΟΡΟ, ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ Ή ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ
ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΚΛΥΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ROBERT SHEA AND ROBERT ANTON WILSON - "ILLUMINATUS, THE EYE IN THE PYRAMID"«ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ [ΜΑΖΙΚΗ] ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΑΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ.

...Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΡ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠ ΝΙΓΚΟΥΡΑΘ, ΕΝΑΝ ΛΟΪΓΚΟΡ ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΡΛΑΘΟΤΕΠ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΕΓΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΑΒΥΣΣΟΣ- ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΦΛΟΓΕΡΟΠΑΙΚΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ.

...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ [σημ. ΓΙΑΧΒΕ] ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΪΓΚΟΡ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΟΪΓΚΟΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ.

...ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΡΑΜΑΤΑ, ΥΠΝΩΣΕΙΣ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

...ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

...ΒΛΕΠΕΙΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ Ή ΟΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ. Η ΙΔΙΑ Η ΑΙΡΕΣΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ Μ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ "ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" -ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ- ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ "ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΔΙΑΠΟΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

...ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ Ή ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΟΜΩΣ, Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΛΟΪΓΚΟΡ. Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ "ΞΑΔΕΛΦΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟ Ή ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ. ΟΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: "ΦΑΤΕ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ". ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΡ.

...ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ, ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ Γ. ΣΑΜΠΕΡΣ, ΤΟΥ ΑΜΠΡΟΟΥΖ ΜΠΙΡΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥΣ, Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΡ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΤΡΕΦΑΝ ΤΟΝ ΛΟΪΓΚΟΡ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΟΪΓΚΟΡ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΘΑΒΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΛΙΠΑΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

...ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΛΗΘΑΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΣΤΟΥΡ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΥΜΑ, ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ, Ο ΜΑ-ΛΙΚ. ΑΥΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΟΧΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΪΓΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΡ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑ-ΛΙΚ ΕΙΧΕ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΑ-ΛΙΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΟΥΡΑΝΙΑΝΗ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

...ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ, Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΝ: ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΟΪΓΚΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ "ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ". ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ", ΒΕΒΑΙΑ ...ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΪΓΚΟΡ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ, ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΪΓΚΟΡ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΧΑΡΗ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ.

...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, ΕΝΩ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ, Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.»

ROBERT SHEA AND ROBERT ANTON WILSON - "ILLUMINATUS, THE GOLDEN APPLE".ΤΟ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

“ΜΟΛΩΧ” ΚΑΙ ΜΟΛΚ

«“ΜΟΛΩΧ Ή ΜΟΛΕΧ” – ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΥΤΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ” – ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ Ή ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.

“ΠΡΩΤΑ Ο ΜΟΛΩΧ, ΦΡΙΚΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΟΝΙΩΝ,
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΠΟΥΡΑ,
ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΤΟΥ ΒΛΟΣΥΡΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ.”

ΤΖΩΝ ΜΙΛΤΟΝ – "ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"
ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, “Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΥ ΥΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΝΑΑΝΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΩΑΒ, ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΙΕΦΘΑΕ (ΚΡΙΤΑΙ ΙΑ’ 29-40) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΗΛ ΤΟΝ ΒΑΙΘΗΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ:

“ΕΝ ΤΩ ΑΒΙΡΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩ ΑΥΤΟΥ ΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΩ ΣΕΓΟΥΒ ΤΩ ΝΕΩΤΕΡΩ ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΣΤΗΣΕ ΘΥΡΑΣ ΑΥΤΗΣ.”

ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Γ΄, ΙΣΤ΄34.ΟΤΑΝ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩΜ, Ο ΜΕΣΑ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΒ, ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΥΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:

“ΚΑΙ ΕΛΑΒΕΝ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΝ, ΟΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕΝ ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΗΝΕΓΚΕΝ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.”

ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Δ΄, Γ΄27.ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΧΑΖ (ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 741-725 π.Χ.) ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΝΑΣΣΗΣ (ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 696-641 π.Χ.) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ (ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Δ΄, ΙΣΤ΄3 και ΚΑ΄6).

Ο ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: “ΩΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟΝ ΤΟΥ ΤΑΦΕΘ, ΟΣ ΕΣΤΙΝ ΕΝ ΦΑΡΑΓΓΙ ΥΙΟΥ ΕΝΝΟΜ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙΝ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΠΥΡΙ.”

ΙΕΡΕΜΙΑΣ Ζ΄31ΣΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ “ΤΑΦΕΘ” ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΑΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟ 310 π.Χ., ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΚΛΗ. ΔΥΟ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΥ ΥΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Ή ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΝΑΑΝΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΥ ΧΕΜΩΣ ΤΟΥ ΜΩΑΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ, ΤΟ ΔΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΜΟΛΚ".

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΙΜΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΚΕΛΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 480 π.Χ. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ (ΒΙΒΛΙΟ Ζ΄166-167): ΟΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΙΛΚΑΣ ΡΙΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΥΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΖΩΟ. ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΟΥ Ο ΚΡΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ (ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΒ΄1-19).

ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ, ΤΟ “MOLK OMOR”, Η ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΜΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ ΤΟ 146 π.Χ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΔΡΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΖΩΩΝ, ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ. ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΥΒΛΟΥ).

ΑΥΤΗ Η ΧΑΝΑΑΝΙΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΟΙΝΟΣ, ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΩΣ ΑΜΝΟΣ ΠΟΥ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.»

ARNOLD TOYNBEE - "AN HISTORIAN΄S APPROACH TO RELIGION", OXFORD UNIV. PRESS, OXFORD 1979, σελ. 37-40.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
“ …ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ
ΛΕΓΕΙ: ΙΔΕ Ο ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΑΙΡΩΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.”

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 1:29“ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΗΧΘΗ.”

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 8:32

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ “ΠΡΟΤΥΠΩΘΗΚΕ” ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ.

ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΟΥ ΑΜΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΣΑΧ (ΠΑΣΧΑ), ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΑΥΤΟ;

Η ΙΔΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Σ ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ. ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ; ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ “ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ” ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ο ΑΜΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ -ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ- ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ; ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ, ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; ME ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΜΠΗΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΝΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟYΣ ΠΙΔΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ…

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ "ΑΠΛΑΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ:

“ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΓΑΡ Ο ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΡΟΠΟΣ· ΟΤΑΝ ΜΕΝ ΤΗ ΚΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩ ΚΑΠΝΩ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΑΙΜΑΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΩΣΙ ΚΑΘΑΠΕΡ ΚΥΝΕΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΧΝΟΙ ΠΑΡΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΨΟΝΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΗΔΕΙΣ Ο ΤΑΥΤΑ ΠΑΡΕΧΩΝ Η ΚΑΘΑΠΕΡ ΤΙΝΙ ΛΙΜΩ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ… ΤΟΥΤΩΝ ΜΕΝ ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΙΣΙ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΚΑΝ ΓΟΗΤΕΣ ΚΑΝ ΛΟΙΜΟΙ ΟΙ ΤΑΥΤΑ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΩΣΙ”.

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ H ΕΞΙΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ· ΟΤΑΝ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΟΥΝ ΛΑΙΜΑΡΓΑ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ… ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΜΕΩΝΕΣ”.

ΠΗΓΗ: TLG - JOANNES CHRYSOSTOMUS SCR. ECCL.: “DE BABYLA CONTRA JULIANUM ET GENTILES”, SECT 74, LN 2-12.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΕΘΙΜΟ (ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΩΝ) ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ; ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ "ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΟΔΟΤΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΦΑΓΗ; ΠΩΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΙ; ΚΙ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ:

“ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΝ ΔΕΙ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΠΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.”

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 5:29ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ, ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΘΕΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΔΕ ΦΑΡΙΣΑΪΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ; ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ…


- ΕΛΛΗΝTHE LAMB OF GOD HIDDEN IN THE ANCIENT CHINESE CHARACTERS
http://www.answersingenesis.org/home/pdf_notice.asp?/home/area/magazines/tj/docs/tjv13n1chinese_lamb.pdf
"ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΩΣ ΟΥ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΗ Η ΣΕΛΗΝΗ", ΨΑΛΜΟΣ ΟΑ΄ 7.


Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!! - ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

«THE FORCES THAT ARE IN OPPOSITION TO THE EVOLUTION OF LARGE HUMAN MASSES ARE ALSO OPPOSITE TO THE EVOLUTION OF EVERY MAN. (...) ACTUALLY, THE MOON FEEDS ITSELF WITH ORGANIC LIFE, FEEDS ITSELF WITH MANKIND. (...) THAT MEANS THAT MANKIND IS FOOD FOR THE MOON.»

P. D. OUSPENSKY - "FRAGMENTS OF AN UKNOWN TEACHING"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ:

«ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ. (...) ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. (...) ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.»
«ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ-ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ-ΑΛΛΑΧ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ: ΕΛΛΟΧ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ) ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΑΠΑΝΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΑΤΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΥΑΡΑΚ Ή ΒΑΡΑΚ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ 'ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ' ΜΕ ΤΑ …ΠΙΛΑΦΙΑ, ΤΑ ΝΥΜΦΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΣ ΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΑΜΠΡΑ-ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ", ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ(!!!). Ο ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ), ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΦΥΛΗΣ. ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΙΖΗΣ ΣΙΝ - “ΣΙΩΝ” ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΙΝΑ – “ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ” ΚΑΙ “ΑΝΩ ΣΙΩΝ” (ΣΕΛΗΝΗ), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΡΘΟΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ… ΣΙΝΙΣΜΟΣ.ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΙΔΕ: CONCORDANCE TO THE SEPTUAGINT TΩΝ HATCH KAI REDPATH). Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ: “Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΓΕΝΕΑΣ ΓΕΝΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ (ΥΠΗΚΟΟΣ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ… ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΗ-ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ) Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ (ΔΙ΄ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ).”

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ, ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΥΦΑΙΡΕΣΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΦΑΙΡΩ ΤΙ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ" (ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ)… ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΄Η ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Ή ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΑΙΜΟΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΠΛΑΝΗΤΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΗΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΗΪΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ Ή ΣΙΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΗΤΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΥΛΩΝ, ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

...ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΩ… Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΛΟΥΣΑ - ΜΗΝΥΟΥΣΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΟΧ-ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “
ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ” ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “ΩΓΥΓΙΟ” ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 11.000 Π.Χ.»


…ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο "ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ". ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΥ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΦΑΝΕΡΩΣ ΔΟΓΜΑ ΠΕΡΙ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ"… ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΝΙΚΩΝ, ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΑΦ΄ΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΖΕΝ (ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ Ή ΔΙΟΣ), ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΖΗΛΩΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Κ.Λ.Π.) ΩΣ 'ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΘΝΗ 666, ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑR-CODE 666', ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΪΤΙΚΟΥ (ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ (ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ Κ.Λ.Π.) ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΗΤΟΙ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Ή ΕΛΛΟΧ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΑ (ΙΗΣΟΥ).

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΡΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΩΣΤΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ (ΙΣΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ 666" Ή ΙΣΛΑΜΙΣΤΙ "ΣΕΪΤΑΝ" Ή "ΣΑΤΑΝΑ". ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΗΪΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ… "
ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΝ" ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΩΝ–ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΕΣ!!!»ΠΗΓΗ:
Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1998.


ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΣΑΧ [ΠΑΣΧΑ]

«ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΠΑΣΧΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ:

Α) ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΙΣΗΜΕΡΙΑΝ ΕΑΡΙΝΗΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΝ (ΕΟΡΤΑΖΕΙΝ).

Β) ΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΕΣΚΑΙΔΕΚΑΤΗΝ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΙΣΑΝ, ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΝ.

Γ) ΟΥΧ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤ΄ΙΣΗΜΕΡΙΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΜΕΤ΄ΙΣΗΜΕΡΙΑΝ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΝ.

Δ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΝ, ΕΥΘΥΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΗΓΟΥΝ ΕΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΟΝ ΟΠΩΣ ΤΕΛΗΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.»

Α. Δ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗ - "ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ", ΑΘΗΝΑΙ 1985.


ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΙΣΤΩ

"ΟΤΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΟ ΠΑΣΙΦΑΗΣ, ΗΤΟΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΗΓΕΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΝOΜΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣΚΑΙΔΕΚΑΤΗ [ΠΑΣΧΑ]."


"ΚΑΙ ΤΥΠΟΝ ΜΕΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΦΕΡΕΙ (
ΤΗΣ ΠΛΗΣΙΦΑΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΔΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΝ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΣΗΣ ΣΑΡΚΟΣ."

Μ. ΦΩΤΙΟΥ, PG 101, 1128.


Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΩΣ Ο ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΚΑΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑ ΤΑΣ ΔΥΤΙΚΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙ΄ΕΚΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΩΣ Ο "ΑΣΤΗΡ ΤΩΝ".

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ ΚΡΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ Ε΄ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΛΕΓΕΙ ΔΙ ΑΥΤΟΝ:

"ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗΝ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΜΩΝ ΡΑΙΦΑΝ [ΚΡΟΝΟΥ], ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΟΥΣ ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΑΥΤΟΙΣ."

ΑΜΩΣ Ε΄26ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο GERHARDT ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΙΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΙ, ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (SAMUEL ZORRA κ.ά.), ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ (29, 13).

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΗΕΝΝΙG (29, 13), ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΙΣΘΗ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΕΞΟΔΟΣ Κ΄8,11 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ε΄12-15), ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣ ΤΙΝΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (SATURDAY= ΚΡΟΝΟΥ ΗΜΕΡΑ).

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο LOUIS MAC NEICE ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ: "ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΚΙΤΟΥ, Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΔΕ Ο ΤΑΚΙΤΟΣ (1ος-2ος ΑΙΩΝ μ.Χ.) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥΤΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΝ "ΤΗΡΗΣΗΝ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΛΕΓΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΗΤΟ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (50, 60). ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ KELLER Ο ΤΑΚΙΤΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ (39, 472).

ΤΕΛΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ MICHAEL SCOT ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ: ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΒΡΑΔΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ (ΒΡΑΔΥΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ), ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΒΡΑΔΕΙΣ" ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ (ΒΛ. ΚΑΙ 50, 60).

ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο DANIEL ΗΤΟ Ο "ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ" (15, 41), ΕΝΩ Ο MARSHALL ΣΥΜΠΛΗΡΟΙ: "ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟΝ ΛΑΟΝ" ΚΑΙ "ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΚ ΠΗΓΩΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" (51, 22-23).

Ο KELLER ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ: "ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΛΔΑΪΚΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΙΝ, ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟ "ΣΗΜΕΙΟΝ" ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ) ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ, ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ (39, 471).»

Κ. Σ. ΧΑΣΑΠΗ – “Ο ΑΣΤΗΡ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ”. Εκδ. Α. ΚΑΡΑΒΙΑ, ΑΘΗΝΑΙ 1970.Ο ΚΡΟΝΟΣ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ΄ 3, καί Κ' 8 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ: "ΟΥΚ ΕΣΟΝΤΑΙ ΣΟΙ ΘΕΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ" - "ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΩΝ ΑΓΙΑΖΕΙΝ ΑΥΤΗΝ".Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Ο ΧΑΙΡΩΝΕΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.


ΠΛΟΥΤΑΡΧOY - "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ", 942C.«ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΑ Ή ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ: "ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥ ΥΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΙ, Ο ΑΝΟΗΤΟΣ", ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΤΕΚΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ Ή ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΠΛΑΪ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΑΖΕ Ή ΔΑΚΡΥΖΕ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΜΙΖΕ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΒΟΗ ΤΩΝ ΘΡΗΝΩΝ. ΑΝ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ Ή ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΔΙΩΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝΤΑΝ Ή ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ Θ΄ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ;»


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ", 171Β – D


FALUN GONG DEMON(STRATOR) EMBARRASSES GLOBAL MAFIA

http://www.propagandamatrix.com
/articles/april2006/210406_b_Demonstrator.htm

GEORGE BUSH: WORLD CLASS MONSTER

http://www.voxfux.com/features/bush_world_class_criminal.html

CHINA SILENCES CRITICS INSIDE AMERICA

http://rense.com/general70/cchin.htm

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=20.04.2006,id=17197820

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=21.04.2006,id=
30949948,65018428

ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=19.04.2006,id=3483164

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=19.04.2006,id=13086636

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ


«ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΟΛΟΓΟΥ MARIJA GIMBUTAS Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΙΓΑΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΪΜΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΡΙΑΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η GIMBUTAS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ “ΙΠΠΟΤΙΣΜΟΥ” ΑΡΧΙΖΕ ΚΙ ΕΦΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟ ΕΡΩΤΑ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΙΣΜΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΙΠΠΕΥΑΝ ΑΣΕΛΩΤΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΕΥΔΙΕΓΕΡΤΗ ΕΡΩΤΟΓΕΝΗ ΖΩΝΗ. ΑΥΤΟ, ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ “ΙΠΠΟΤΕΣ” ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΩΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΜΟΡΦΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ο ΝΤΟΒΕΡ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ “Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΙΣ ΕΤΕΡΟΦΙΛΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ.

Η RIANE EISLER ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ “Η ΚΥΛΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ” ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ: “ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ”.

Η ΚΡΗΤΗ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΡΙΑΔΝΗ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΖΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΤΟ “ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ”.

Η RIANE EISLER ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ:

“Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΦΤΕΡΗ ΛΕΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΩΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΪΜΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΡΙΖΙΚΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ – ΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΙ – ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΠΟΥ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΟΔΟΤΡΑ ΚΥΛΙΚΑ- ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΄ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ: ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 4300 Ή 4200 π.Χ., Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 4004 π.Χ., ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΑΣ. Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΜΑΧΗ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΗΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ WEB (ΑΡΑΧΝΟΔΙΚΤΥ), Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ. Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟ “ΥΦΑΝΤΟ” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΚΕΙ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ - "ΑΡΙΑΔΝΗ", ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟ, Εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001.
ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΟΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΟΧ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

«ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ 5η ΧΙΛΙΕΤΙΑ π.Χ., Μ΄ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑRIJA GIMBUTAS ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΚΟ ΚΥΜΑ" (4300-4200 π.Χ.).

ΟΜΩΣ: “ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ (ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ).

ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ (Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΥΪΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ). ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΕΦΕΡΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ (ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ Ή ΓΙΑΧΒΕ). ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΤΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΕΝ, ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Ή, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΙ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ π.Χ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΠΑΡΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Η ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΦΤΕΡΗΣ ΛΕΠΙΔΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ Μ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΓΚΑΝ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΥΣ Ή ΔΟΥΛΕΣ.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ. ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑ' 35, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΔΙΑΝΙΤΩΝ, ΥΠΗΡΧΑΝ 32.000 ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΣΤΗ ΧΑΝΑΑΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΣΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΪΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΝΑΝΑΙΩΝ .

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ Γ΄3-6, Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΩΝ" ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΩΣ.»

RIANE EISLER – “THE CHALICE AND THE BLADE”, Εκδ. ΓΛΑΡΟΣ, 1992.


MADELEINE KORBEL - ALBRIGHT

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Η ΕΒΡΑΙΑ MADELEINE KORBEL ALBRIGHT ΕΙΠΕ ΟΤΙ: «ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.»


ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗΣ [ΓΕΝΕΣΙΣ Α΄28]

Ο ΓΙΑΧΒΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΪΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:

"ΕΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΠΕΤΑΣΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΕΘΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ"

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

"ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΣ [ΙΣΡΑΗΛ] ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ [ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ] ΤΑ ΕΘΝΗ”

ΗΣΑΪΑΣ ΝΔ΄ 3ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΛΕΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ". ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΑΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ.

Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΦ΄ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΑΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ, ΟΣΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΩΦΕΙΛΕΤΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ. ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ [ΓΕΝΕΣΙΣ ΛΖ’ – ΛΘ΄].

ΣΤΗΝ
ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΕΣΑΧ [ΠΑΣΧΑ] ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Η ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, "ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΚΟΪΜ [ΚΤΗΝΗ].Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΝΤΟΛΗ:

“ΛΑΛΗΣΟΝ ΤΟΙΣ ΥΙΟΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΥΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗΝ ΕΙΣ ΓΗΝ ΧΑΝΑΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΕΙΤΕ ΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΑ ΧΩΝΕΥΤΑ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΛΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΣΤΗΛΑΣ ΑΥΤΩΝ ΕΞΑΡΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΕΝ ΑΥΤΗ. ΥΜΙΝ ΓΑΡ ΔΕΔΩΚΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΚΛΗΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΚΛΗΡΩ ΚΑΤΑ ΦΥΛΑΣ ΥΜΩΝ. ΤΟΙΣ ΠΛΕΙΟΣΙ ΠΛΗΘΥΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΑΤΤΟΣΙΝ ΕΛΑΤΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΙΣ Ο ΑΝ ΕΞΕΛΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΟΥ ΕΣΤΑΙ. ΚΑΤΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΤΡΙΩΝ ΥΜΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ: ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΚΑΙ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΠΛΗΘΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ. ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΕΣ ΦΥΛΕΣ..”

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΓ΄51-54Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ:

“ΕΑΝ ΔΕ ΜΗ ΑΠΟΛΕΣΗΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ ΟΥΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΙΠΗΤΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΣΚΟΛΟΠΕΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΙΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΙΔΕΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΠΛΕΥΡΑΙΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΥΣΟΥΣΙΝ ΥΜΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΦ ΗΝ ΥΜΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΕΛΗ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ.”

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΓ΄55ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ ΕΞΟΡΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΕΒΩΝ:

“ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕ. ΙΔΟΥ ΗΡΓΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΙ ΠΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΗΩΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΣΕΒΩΝ ΤΟΝ ΑΜΟΡΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΟΥ. ΕΝΑΡΞΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΟΥ.

…ΚΑΙ ΕΚΡΑΤΗΣΑΜΕΝ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕΝ ΠΑΣΑΝ ΠΟΛΙΝ ΕΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ, ΟΥ ΚΑΤΕΛΙΠΟΜΕΝ ΖΩΓΡΕΙΑΝ ΠΛΗΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΡΟΝΟΜΕΥΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΒΟΜΕΝ”.

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΣΗΩΝ ΤΗΣ ΕΣΕΒΩΝ, ΤΟΝ ΑΜΟΡΡΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ.

…ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ [ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ] ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.”

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Β΄31-35
Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝ:

“ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΓ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΑΤΑΞΑΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΕΩΣ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΤΑΛΙΠΕΙΝ ΑΥΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑ. ΚΑΙ ΕΚΡΑΤΗΣΑΜΕΝ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ. ΟΥΚ ΗΝ ΠΟΛΙΣ, ΗΝ ΟΥΚ ΕΛΑΒΟΜΕΝ ΠΑΡ΄ ΑΥΤΩΝ, ΕΞΗΚΟΝΤΑ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΡΓΟΒ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΩΓ ΕΝ ΒΑΣΑΝ.

…ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΩΣΠΕΡ ΕΠΟΙΗΣΑΜΕΝ ΤΟΝ ΣΗΩΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΣΕΒΩΝ, ΚΑΙ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕΝ ΠΑΣΑΝ ΠΟΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΠΡΟΝΟΜΕΥΣΑΜΕΝ ΕΑΥΤΟΙΣ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:


“ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΩΓ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΝΤΑ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΒ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΩΓ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝ.

…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΗΩΝ ΤΗΣ ΕΣΕΒΩΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΜΕ.”

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Γ΄3-7
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ:

“ΑΝ ΔΕ ΕΙΣΑΓΗ ΣΕ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΕΙΣ ΗΝ ΕΙΣΠΟΡΕΥΗ ΕΚΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΙ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΗ ΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΕΤΑΙΟΝ ΚΑΙ ΓΕΡΓΕΣΣΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΜΟΡΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΧΑΝΑΝΑΙΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΖΑΙΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΟΝ ΚΑΙ ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΝ, ΕΠΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΥΜΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΦΑΝΙΣΜΩ ΑΦΑΝΙΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥ ΔΙΑΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΘΗΚΗΝ, ΟΥΔΕ ΜΗ ΕΛΕΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΥΔΕ ΜΗ ΓΑΜΒΡΕΥΣΗΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑΝ ΣΟΥ ΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΩ ΥΙΩ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΥ ΛΗΨΗ ΤΩ ΥΙΩ ΣΟΥ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ [ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ] ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΧΕΤΑΙΟΥΣ, ΓΕΡΓΕΣΣΑΙΟΥΣ, ΑΜΟΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΥΣ, ΕΠΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΓΑΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΑΣ.”

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ΄1-3
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ:

“ΚΑΙ ΦΑΓΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Α ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΙΔΩΣΙ ΣΟΙ. ΟΥ ΦΕΙΣΕΤΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΟΥ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΙΣ, ΚΑΙ ΟΥ ΜΗ ΛΑΤΡΕΥΣΗΣ ΤΟΙΣ ΘΕΟΙΣ ΑΥΤΩΝ, ΟΤΙ ΣΚΩΛΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΣΟΙ.

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ [ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ] ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΕΘΡΙΟ.”

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ΄16“ΟΥ ΤΡΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΝ ΣΟΙ, ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΚΡΟΝ ΜΙΚΡΟΝ.

…ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΩΣ ΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΥΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ. ΟΥΚ ΑΝΤΙΣΤΗΣΕΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΟΥ, ΕΩΣ ΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ.”


ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ [ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ] ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΘΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙΣ.”

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ΄21-24ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΙΒΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ:

“ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΣΙΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΝΤΑΙ ΣΟΙ. ΔΙΑ ΓΑΡ ΟΡΓΗΝ ΜΟΥ ΕΠΑΤΑΞΑ ΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΛΕΟΝ ΗΓΑΠΗΣΑ ΣΕ. ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΘΗΣΟΝΤΑΙ ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ, ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ ΟΥ ΚΛΕΙΣΘΗΣΟΝΤΑΙ, ΕΙΣΑΓΑΓΕΙΝ ΠΡΟΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΑΓΟΜΕΝΟΥΣ.”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΣΟΥ [ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ] ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΑ [ΜΕΝ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΟΥΣ.”

ΗΣΑΪΑΣ Ξ΄10-11ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. ΑΥΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ, ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΔΩΡΟ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΩΣ ΑΠΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ “ΘΕΟΥ” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ [ΓΙΑΧΒΕ]. ΚΑΝΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΦΟΥ Η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦ΄ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΑΦ΄ ΕΤΕΡΟΥ.“ΚΑΙ ΠΑΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΣΚΗ, ΟΣΟΙ ΑΝ ΓΕΝΩΝΤΑΙ ΣΟΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΩ ΕΙΣΙΝ, ΑΠ΄ ΑΥΤΩΝ ΚΤΗΣΕΣΘΕ ΔΟΥΛΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΗΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΝ ΥΜΙΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΤΩΝ ΚΤΗΣΕΣΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΣΟΙ ΑΝ ΓΕΝΩΝΤΑΙ ΕΝ ΓΗ ΥΜΩΝ, ΕΣΤΩΣΑΝ ΥΜΙΝ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΙΣ ΤΕΚΝΟΙΣ ΥΜΩΝ ΜΕΘ΄ ΥΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΥΜΙΝ ΚΑΤΟΧΙΜΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. ΤΩΝ ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΑΥΤΟΥ ΟΥ ΚΑΤΑΤΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΟΧΘΟΙΣ”

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

“ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΣΑΕΙ. ΩΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ.”

ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ ΚΕ΄44-46
ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ή ΜΕΛΗ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ, ΒΑΝΑΥΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ Ή ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ.

ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ - ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΦΑΝΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ JEAN BOYER – “OI ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”, Εκδ. EDICIONES LIBERTAD, 1983.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ (72) ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ Β΄

«ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΝΑΧΕΡΙΒ, ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ Β΄ (285-246 Π.Χ.). ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ν΄ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.»

ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΡΕΪΒΣ, ΡΑΦΑΕΛ ΠΑΤΑΪ - "ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΜΥΘΟΙ", Eκδ. ύψιλον/βιβλία, 1991.


Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΡΧΙΑ, ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ή ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟΥ, ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΩΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ν΄ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΣΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ OPUS DEI.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ", ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1789 ΚΑΙ ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Ο ΚΟΠΙΝ ΑΛΜΠΑΝΤΣΕΛΛΙ, ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 33ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ [ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΥΧΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ] ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ [ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ] ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟ- ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ή ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΤΟΩΝ Ή ΥΠΟΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ "ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ".

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΟΠΟ: ΟΙ ΥΠΟΣΤΟΕΣ Ή ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ΄ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.

ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΚΡΥΦΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ, ΑΟΡΑΤΗ. ΛΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΜΠΑΝΤΣΕΛΛΙ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΣΓΟΥΙΚ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ, Κ.Α.

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ” ΣΕ 3 ΤΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ LORENZO FRAU ABRINES, 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ROSENTO ARUS ARDERIU ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ CATALONIA BALEARIC, 2η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ KIER, ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ, ΛΗΜΜΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”, Τομ. 2, σελ. 393-411.

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΙ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΗΜΜΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”, ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ Η NESTA H. WEBSTER, ΕΝΩ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΡΑΧΩΝ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ.

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΒΕΛ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ 4/5 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. ΟΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΕΡΝΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΥΣ” ΣΤΟ
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ LORENZO FRAU ABRINES 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ” ΤΟΥ ALBERT GALLATIN MACKEY 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ο ΜΩΣΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ “ΑΝΔΡΕΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ JEAN BOYER – “OI ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”, Εκδ. EDICIONES LIBERTAD, 1983.


[Ο ΒΟΥΕR ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ]
THE ZIONIST HIJACKING OF THE 11 VICTIM LAWSUITS
http://rense.com/general70/zint.htm
ΕΙΣ ΕΡΠΕΤΕΙΑΝ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e5/
Great_Leader_Comrade_Kim_Jong_Il_%28122%29.jpg

CONDOLEEZZA RICE

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

BUSH'S BOGUS THEORY OF ABSOLUTE POWER
http://www.prisonplanet.com/articles/april2006/080406_b_Bogus.htm
NSA LINKED WITH AT&T, GROUP SAYS

http://www.propagandamatrix.com/articles/april2006/140406nsalinked.htm

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=13.04.2006,id=74571964

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΓΙΓΑΣ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=57760188

US IN WARNING TO DEFIANT IRAN
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4908820.stm

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

THE AL QAEDA MYTH
http://www.tompaine.com/articles/2006/04/12/the_al_qaeda_myth.php
IRAN COULD PRODUCE NUCLEAR BOMB IN 16 DAYS, U.S. SAYS
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=10000100&sid=aduNTcpDuDd4&refer=germany
HOW THE VATICAN CREATED ISLAM
http://www.cloakanddagger.de/lenny/alberto_rivera.htm
CFR TOLD OF U.S. PLANS FOR IRAN STRIKE
http://www.worldtribune.com/worldtribune/06/front2453837.0534722223.html
ΤΗΕ TRUMAN SHOW - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Truman_Show
HOW THE ELITE PLAYS GOD
http://savethemales.ca/
BUSH IS PLANNING NUCLEAR STRIKES ON IRAN'S SECRET SITES
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml;jsessionid
=U0FGCWPXJOFD3QFIQMFSFFOAVCBQ0IV0?xml=/news/2006/04/09/wbush09.xml&sSheet=
/news/2006/04/09/ixnewstop.html
SECRETS OF THE CIA
http://www.rinf.com/columnists/news/secrets-of-the-cia
URANIUM'S EFFECT ON DNA ESTABLISHED
http://www.scienceagogo.com/news/20060307010324data_trunc_sys.shtml
ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΙΧΝΕΥΜΩΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ "ΙΧΝΕΥΜΩΝ":

«...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΙΝΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ [ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ] ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ!

ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ, ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, [ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ], ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ" ΠΙΑ, ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ [ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΤΟΜΟ, ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ] ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ, ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

ΠΑΝΟΜΟΙΩΤΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΧΝΕΥΜΟΝΟΣ" [ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ], Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ - ΕΘΝΩΝ - ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ "ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ" ΤΣΙΜΠΗΜΑ Ή ΔΑΓΚΩΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ "ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ "ΑΝΕΝΕΡΓΑ" ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΧΝΕΥΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΑΠ΄ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟ-ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ!»


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ - "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ", Εκδ. ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σελ. 5-6.


ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΙΟ ΜΑΣΟΝΙΟ

ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΙΟ ΜΕΣΟΝΙΟ Ή ΜΑΣΟΝΙΟ Ή ΣΧΙΣΤΟΣΩΜΟ Ή ΒΙΛΑΡΖΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΗΜΑΤΩΔΩΝ. ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ.

ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΙΟ ΜΑΣΟΝΙΟ, ΤΟ ΣΧΙΣΤΟΣΩΜΟ, ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ ΜΗΚΟΥΣ 10-15 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΑΣΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΦΑΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ.

ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΛΕΒΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΦΛΕΒΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΤΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑ.

ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ "ΒΑΡΒΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ" ΕΧΟΥΝ 8, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4-5 ΟΡΧΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ.

Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣΟΝΙΩΝ [ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ] ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΞΕΝΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΣ ΓΑΣΤΕΡΟΠΟΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΜΠΟΥΛΙΝΟΥΣ Ή ΠΛΑΝΟΡΜΠΙΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΥΜΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΗΠΑΤΟΠΑΓΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΦΟΡΕΣ ΦΛΕΒΕΣ. ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΙΜΑ ΑΤΟΜΑ.


ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΜΑΣΟΝΙΟ - ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ "ΗΛΙΟΣ"ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ BEN SALOM ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

«(N)TORAH BAKOJIANIH.

KOPH TOY KΩΣTANTINOY MHTΣOTAKH, O OΠOIOΣ EXEI ΔHΛΩΣEI OTI H ΓIAΓIA TOY HTAN H AΔEΛΦH TOY (EBPAIOY
BEN SALOM) EΛEYΘEPIOY BENIZEΛOY, O OΠOIOΣ HTAN ΠPOΣΩΠIKOΣ ΦIΛOΣ KAI TEKTΩN AΔEΛΦOΣ TOY KEMAΛ ATATOYPK EN MAΣΩNIKH ΣTOA APIΘMOΣ "31" ΘEΣΣAΛONIKHΣ.»

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΣ "Ε" - ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΕΩΝ 28-11-2003
«ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ...


ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΤΕ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Κ.Λ.Π., ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ, ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

...ΜΕ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΕΤΕ ΤΟ 46% ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ FINANSBANK.

ΠΡΟΞΕΝΗΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕ ΜΠΑΞΙΣΙ ΜΕΓΑΛΟ.

...ΕΔΩ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:

1) ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 46% ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ FINANSBANK, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ Κ.Λ.Π.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ, ΕΠΙΤΟΚΙΑ Κ.ΛΠ., ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

2) ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ. ΗΔΗ ΤΟ 57% ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣEIΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ. ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ.

3) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΕΑΝ Η FINANSBANK ΑΝΟΙΞΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ; ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ; NAI ΄H OXI;»

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΣ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006.Η ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ "AYTOΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ESPRESSO" THΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΡΟΪΝΤΕΡ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: «...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΟΜΩΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΟΥΦΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΑΝΘΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΦ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ.»ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ “ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΩΝ” ΤΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΣΜΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΣΕ ΔΥΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΡΙΘ. 175α ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.(α) Αριθ. 175
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟΝ
ΚΟΜΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΔΕ ΡΩΜΑΝ


ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΥΝΗΓΜΕΝΟΝ ΕΙΣ Γ' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΝ, ΧΡΕΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝ ΕΛΟΓΙΣΑΤΟ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΕΚ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ Η ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΗΣ ΣΑΣ.

ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΡΙΘΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΩΤΕΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΧΑΡΙΤΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙ΄ ΟΣΑ ΕΠΤΑΞΑΤΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΑΧΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙ΄ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΝ ΠΗΓΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΩΣ.

ΔΕΞΑΣΘΕ, ΚΥΡΙΕ, ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΥΣΑΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΦΕΞΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ; Σ' ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ (σελ. 195) ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: "ΕΚΡΙΝΕΝ, [Η ΒΟΥΛΗ] ΑΚΟΜΗ ΩΦΕΛΙΜΟΝ, ΝΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΘΩΣΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΜΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΩΜΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ, ΚΑΙ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΙΩΘΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΝ, ΤΑ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΣΤΩΣΙΝ ΑΥΤΟΙ."


Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ Ή ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ "ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ "ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΔΗΛ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ. ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, Η ΤΟΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΟΡΘΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΙΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΑ ΕΡΕΒΩΔΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ, ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΡΙΘ. 6 ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ, σελ. 174 ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ 25.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΛΛΗΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (σελ 160 ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ).

ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΡΙΘ. Β', ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ "ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΟΝ ΔΑΝΕΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΕΚΑΤΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΑΛΛΗΡΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ".

ΣΤΗΝ Γ΄ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ σελ.160 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ "ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΩΣΙ ΤΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" (ΠΑΡ. Γ' , ΟΡΟΣ Β), ΑΛΛΑ "ΕΧΟΥΣΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΩΣΙΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ...", ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡ. Γ΄ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ (ΠΑΡ. Γ΄, ΟΡΟΣ Γ).

ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1821 ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η "ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ" ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1824 ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821, ΩΣ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ.

ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ: "ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ".

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΩΡΖΟΥ - "ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ 1821", Εκδ. ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ, 2004.


...ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=97970024
Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ"
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=95265672
HSBC, H ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1860, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΚΓ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΗΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗSBC ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ MIDLAND, MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ;

EIXAN MIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ "Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ" ΚΑΙ "Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ".

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΗSBC EINAI Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕ!!!


TANNER: FOREIGN COUNTRIES BUYING U.S. DEBT CHINA
http://www.house.gov/tanner/press108-101.htm
ΤΗΕ LORDS OF THE SNAKE RINGS

ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ" ΣΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΟΥ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ


«ΡΕΝ ΖΙΑΝΞΙΝ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ CHINA NATIONAL BLUESTAR, ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ADISSEO, ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ AVENTIS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ SANOFI SYNTHELAΒO. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ METHIONE (ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΛΙ ΚΑΣΙΝΓΚ
- ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 12 ΕΤΩΝ Ο ΛΙ ΚΑΣΙΝΓΚ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 180.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ 40 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 13 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ORANGE ΤΗΝ ΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1999 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ MANNESMANN. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ FRANCE TELECOM. ΩΣΤΟΣΟ, ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2005 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ MARIONNAUD ΓIA 900 EKAT. ΔOΛΛAΡIA. ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ. ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΛΙ ΝΤΟΝΓΚΣΕΝΓΚ
- ΤΟ 2004, ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΕΣΤΡΙΑΣ, Ο ΛΙ ΝΤΟΝΓΚΣΕΝΓΚ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ TLC - ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ - ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ALCATEL. ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ THOMSON. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ TLC - THOMSON ELECTRONICS CORPORATION. ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ DVD, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΚΑΤ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΩΝΤΑΣ 27.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΝΤΕΛΟΝΓΚΙ ΤΗΣ DE LONGHI, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ 500.000 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΥΚΤΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 1,5 ΕΚΑΤ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣ ΤΟ 2008, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ "FORBES", ΤΟ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΧΡΙΣΕ "ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ 2004. ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

ΣΑΜ ΤΣΑΝ
- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ YGM TRADING: ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΑΝΩΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ. ΤΟ 2004 ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ PRET-A-PORTER TOY ΓAΛΛIKOY OIKOY GUY LAROCHE ΓΙΑ 17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ. ΤΟ 2005 ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CHARLES JOURDAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ACQUASCUTUM ΕΝΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ HANG TEN. Ο ΣΑΜ ΤΣΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΩΣ ΕΚΕΙ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΡΑΠΤΕΣ ΩΣ ΑΤΕΛΙΕ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ 20.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ 20 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΜΑΛΒΙΝΤΕΡ ΜΟΧΑΝ ΣΙΝΓΚ
- ΜΟΝΟ 33 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ: ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Νο. 6 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ RΑΝΒΑΧΥ, ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1,2 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ 2005. ΤΟ 2012 ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ! ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ AVENTIS, ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ RHONE-POULENC GENERIQUES (RPG), ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ GLAXOSMITHKLINE. TA KAΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΛΟΓΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΑΓΟΡΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ.»


ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΒΗΜΑgazino", KYΡIAKH 26 ΦEBΡOYAΡIOY 2006.OI ΦΟΣ-ΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΦΟΣ-ΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

ART THEFT - MADELEINE ALBRIGHT, SEC. OF STATE.

http://www.jewwatch.com/jew-worldconspiracies-restitution-issues-wwii-albright-art-theft.html

Μadeleine Albright - EINAI ΕΒΡΑΙΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ JOSEPH KORBEL ΗΤΑΝ Ο ΜΕΝΤΩΡ ΤΗΣ CONDOLEEZZA RICE ΣΤΟ DENVER UNIVERSITY.


ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΡΑΪΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=9303880

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΑΛΠΙΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ - ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΘΕΪΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.


"ΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ, ΚΑΙ ΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. ΩΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ, ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΘΟΥΝ."

ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 13:1-2."ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΦΟΒΕΙΣΘΕ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΙΜΑΤΕ."

ΠΕΤΡΟΥ Α', 2:17."ΔΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ."

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, 22:21.
ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΞΑΓΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.


ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3386/2005 ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΕΛΛΟΧ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ: "ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ :

«ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΣΥΛΟ, ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΛΘΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!».


ΘΕΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΟΙΞΗ 2004.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2004 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ "Ε" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ "±ΜΤΜ" ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Ή ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004:

«3. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ” ΜΑΣΩΝΟΥΣ Ή “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ-ΣΥΝΤ/ΡΧΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ” ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΕΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ “ΙΕΡΕΙΣ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ” ΟΠΩΣ Ο “ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ” ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΟΤΙ: "ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΟΣ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ" (ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ., ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ: "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ (ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.) ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΘΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ “ΑΟΡΝΟΥ ΠΕΤΡΑΣ” (ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. Ή ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΑ) ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ," (!!!)

ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ” ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2004, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΣΙΛΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΖΗ (!!!)

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ.", ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΜΙΝΟΪΚΟ “ΘΕΟ” ΑΝΕΣΤΗ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ (ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ) ΔΙΕΘΝΗ” ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ. ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ”ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ” ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ “ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤ΄ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΙΝΔΙΑ,ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.


4. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ” ΜΑΣΩΝΟ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟ “ΤΣΑΝΤ” Ή ΤΣΙΝΤΕΝ-ΜΠΑΟΥΜ” ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΗΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟ “ΜΙΝΕΪΚΟ” ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΩΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΡΔΟΧΑΪ ΑΒΟΥΡΗΣ Ή ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΥΠ/ΑΜ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΛΟΓΩ “ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ” ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ-ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ-ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004. ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΑ ΒΡΩΜΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠ/ΕΞ – ΗΠΑ ΜΑΝΤΛΙΝ ΩΛΜΠΡΑΪΤ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ (ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ) ΥΠ/ΕΞ – ΗΠΑ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΕΣΒΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΜΑΣ ΜΥΛΛΕΡ. Ο GIORGOS-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΩΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ "GAY", ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, ΩΣΤΕ Ο "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ" ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΩΣ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ". ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ GIORGOS, TΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ "ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ GIORGOS ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ GIORGOS-ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΪΚΟ ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ "ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ...". Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΠΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΚΑΨΑΛΗ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΣΑΦΗ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο GIORGOS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΣΤΕΡΟΣ" ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ.


8. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΦ΄ ΕΝΟΣ "ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ” ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2006 Η ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ-ΔΟΛΩΜΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2004, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΘΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ.


9. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ “SAGHSEN OLDENBURG SONDER-BURG SCHLESWING HOLSTEIN GLUXBURG” ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΠ.Ε.Ι. – Θ.Ι.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. – Β.Α.Σ.Τ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΝΔΙΑ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΜΑΜΜΗ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΧΙΔΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ “BRAUN-SCHWEIG-WELFEN SACHSEN WOLFEN-BUTTEL VON HAN-OVER” Ή “OBER-HAN” ΗΤΟΙ “ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΕΣ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-(ΥΠΟΥΛΟΙ)-ΛΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ (ΗΓΕΤΕΣ) ΛΥΚΩΝ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΥΠΕΡ-ΧΑΝ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ, “ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” (!!!) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΟΝΤΙΚΙ”.

Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΩΣ “ΣΚΑΤΑΡΧΗ”, ΕΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ… ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ” ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967. ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ “ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ρ.Ι.Κ., ΩΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1967 ΚΑΙ 1973.

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΑΜΠΑΛΑ” ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΗΠ.Ε.Ι.) ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ROUDRA-KAKRIN Ή “ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ” ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ."

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ "±ΜΤΜ", ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ "±ΟΤΟ" ΚΑΙ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η “ΥΠΤΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ”.


10. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ “ΙΕΡΕΙΣ” Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ" ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ "ΟΛΥΜΠΙΩΝ" ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΤΩΝ "ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ" ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΕΩΣ ΚΑΙ "ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΣΤΙΣ 22 ΕΩΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2004" ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ “ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΒΟΡΒΟΡΟΥ” Ή www.fourakis.gr (!!!)

ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ”, ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ (ΤΗΣ Β.ΑΣ.Τ.), ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!) (ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΓΕΝΙΚΩΣ) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ “ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ” (σελ. 23,24,25). ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΤΟΝ "ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΩΣ “ΘΕΟΥ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ", ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" - "ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΝ-ΓΕΣ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” ΤΟΥ ("ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ" ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 (!!!)»ΠΗΓΗ:
ΙΣΤΟΣ "Ε" / ΕΛΛΑΣ / ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ / ΦΟΥΡΑΚΕΙΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΣΤ΄


ΓΙΩΡΓΟΣ: ΚΛΙΜΑ ΣΗΨΗΣ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=12338136
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: «ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΙΟΥΣ ΝΕΝΟΘΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΘΟΙ ΠΑΠΑΜΙΝΕΪΚΟΤΣΑΝΤ, ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, 'Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΥΧΗ, Ή ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ, ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ.


ΠΙΟ ΖΩΗΡΟΣ Ο ΤΖΕΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«...Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΖΕΜ, ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΟ, ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ: " Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ Ή ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ, ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ, ΚΟΣΣΟΒΟ, ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΤΖΕΜ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΑΝ ΛΕΣ ΚΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΑΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΤΖΕΜ ΠΡΟΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ».

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΒΡΟΥΠΑ", 28-6-2001.
«...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΑΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ».

ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΪΖΟΥ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΑΝΤ1", 29-6-2001.«...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ. ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ. "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΕΝΟΣΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΟΧΗ". Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. "ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...". Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ...»

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "MEGA", 5-9-2001.

ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΕΠΩΛΗΘΗ ΕΠΙ YΠΟΥΡΓΕΙΑΣ YΙORGAKI
ΑΠ΄ ΤΟ 2001
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΣ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006, σελ. 1.


ΣΕΛΙΣ 9


FULL METAL(L) JACKET

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "
ΧΑΡΩΝ", ΤΗΣ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2006.

Ο.Ο.Δ.Ε.: ΜΙΑ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΙ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΜΕΛΑΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΙΔΟΥ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ο.Δ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΟΘΡΙΟ ΤΟΥ.


ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ
http://www.noitikiantistasis.com/babyeater.html
ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=30.03.2006,id=41983016
30 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=31.03.2006,id=86914408
ΠΡΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΪ ΑΒΟΥΡH Ή ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΙΤΗ Ή SCHMIDT VENTURA

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κο ΣΗΜΙΤΗ Ή SCHMIDT VENTURA ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΥΡΙΕ ΣΜΙΤ ΒΕΝΤΟΥΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΒΑΥΑΡΟΥΣ (ΑΒΑΡΟΥΣ), ΩΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΜΙΞΙΑΣ, ΜΕ ΣΑΞΩΝΕΣ, ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ (GLUCKSBURG) ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΩΣ ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΣΑΣ ΕΒΑΠΤΙΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.»


ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 2002-2009", 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 1998.


ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΤΟΡΑ ΥΜΝΕΙ ΣΗΜΙΤΗ
http://www.enet.gr/online/online?dt=31%2F03%2F2006

«(N)TORAH BAKOJIANIH.

KOPH TOY KΩΣTANTINOY MHTΣOTAKH, O OΠOIOΣ EXEI ΔHΛΩΣEI OTI H ΓIAΓIA TOY HTAN H AΔEΛΦH TOY (EBPAIOY
BEN SALOM) EΛEYΘEPIOY BENIZEΛOY, O OΠOIOΣ HTAN ΠPOΣΩΠIKOΣ ΦIΛOΣ KAI TEKTΩN AΔEΛΦOΣ TOY KEMAΛ ATATOYPK EN MAΣΩNIKH ΣTOA APIΘMOΣ "31" ΘEΣΣAΛONIKHΣ.»


ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΣ "Ε" - ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΕΩΝ 28-11-2003ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ.
http://www.davlos.gr/pdf/19666.pdf
NEOCONS ADMIT SLAUGHTERING SHIA WORSHIPPERS
http://kurtnimmo.com/?p=307

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ BUSH ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» (ΝΕOCONSERVATIVES – NEOCON); EINAI ΔΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

RICE ADMITS MULTIPLE IRAQ ERRORS
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/4865344.stm
RICE FACES PROTEST DURING UK TOUR
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/4863262.stm

Condoleezza Rice – H EBΡΑΙΑ COBRA-LIZARD ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ JOSEPH KORBEL, TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ MADELEINE KORBEL-ALBRIGHT (ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'' ΤΩΝ Η.Π.Α.).

JESUITS TO ELECT NEW "BLACK POPE" IN 2008.
http://www.cathnews.com/news/602/30.php
THE SECRET AGENDA, PART 1
http://www.newswithviews.com/Monteith/stanley2.htm
WE' RE ON THE EVE OF WORLD WAR III
http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=49459
ISRAEL - ONE RACIST NATION
http://rense.com/general70/one.htm
IRAN GIVEN STARK NUCLEAR CHOISE
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4859540.stm
THE IRANIAN HOLOCAUST CONFERENCE
http://judicial-inc.biz/Toben_Iran_Holocaust.htm
AΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ - ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΤΥΓΝΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Η ΛΕΞΗ «ΥΒΡΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ: «ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ «ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΡΟΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΚΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ: "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ".

Η ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (ΜΟΥ)" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (ΓΕΝΙΚΑ, ΟΛΩΝ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.

"ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ... ΕΚΕΙΝΑΙ ΕΙΣΙΝ ΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΙ ΠΕΡΙ ΕΜΟΥ"

"ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ", Ε' 39.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ "ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ": ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ". ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΕΓΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΤΕ.

ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΚΡΕΣ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ".

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ, ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. "ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: "ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ". ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΜΑΘΕΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ "ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ" ΦΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΒΟΛΟ ΣΠΟΡΟ: ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΚΝΗΡΙΑ (ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ).

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΟΓΗ, ΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΥΔΡΗ ΕΡΗΜΟΣ ΓΙΑ Ν΄ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΑΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΣΤΟΝ "ΑΛΗΘΗ ΛΟΓΟ". ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;